2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 668054 بازدید | 192857 پست
امسال بهترین تولد عمرم بود کنار شما مهربونا🥹😍@fake_love فدات بشم بستی💜امیدوارم توهم به هرچی که ل ...

ببخش البته با تاخیر شد تولدت کلییی مبارک باشه 

بمونی برام دختر💜

ماچ موچ 

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخش البته با تاخیر شد تولدت کلییی مبارک باشه بمونی برام دختر💜ماچ موچ

عزیزززم💜

خیلی خوشحالم گردی 

توهمم

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°من شب تارمو توهم شدی ماهمو...

@kokii   اونی قشنگم

تولدت حسابی هپی مپی باشه💜

شرمنده بابتِ تاخیر 

صب ک بم گفتی من یذره با یکی ب مشکل خورده بودم یکی دوساعت قبلش حالم واقعا اوکی نبود

مغزم قفل بود،نمیتونسم چیزی بنویسم

رفتم خوابیدم اومدم الان بهترم

و خب متاسفم بازم بخاطر اینکه دیرشد

ایشالا سال بعد تولدتُ تو دنیای واقعی میگیریم ،باشه؟💜

میبوسمت🛐

کیک من کوووو؟🎂

[...ARMY...]

@1090_mahpishony   دیدی دیشب میگفتم ولی این اتفاق واقعا ترسناکه؟گفتی ن

ولی انقد ترسناک بود،ک اتفاقی با همچین دوز تو زندگی من برا بار اول بود😐😂

امتحانتو چیکار کردی؟خوب بود؟خوندی اصلا؟آیدایی کوشی تو؟

[...ARMY...]

@1090_mahpishony دیدی دیشب میگفتم ولی این اتفاق واقعا ترسناکه؟گفتی نولی انقد ترسناک بود،ک اتفاقی با ...

چیبود مگ ؟

اره خوب بود

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

@kokii    

نغمه جونم..

متاسفم ک تولدت یادم رفت..

از دوهفته قبل هر روز ب خودم یاد آوردی میکردم این روز و تا بازم مغزه فاکیم همه چیو بهم نزنه ک خب دیشب باز ب دلایلی و مشکلاتی همه چی ب کلی از ذهنم پاک شد !

واقعا معذرت میخوام، خواستم بگم تولدت یادم بود ک ۲۷ آذره، ولی خب نشد زودتر از این بگم 

تولدت خیلی مبارک باشه، امیدوارم زندگیِ جدیدت و با عشق شروع کنی و سراسر غرقه شادی و خوشبختی باشی، به خودشناسی برسی و بگایی های کمتری تو زندگیت داشته باشی و آدمای خوبی رو وارده زندگیِ ارزشمندت کنی -

دیگ چیزی یادم نیست..

بازم تولدت خیلی خیلی مبارک، خوشحالم ک تو ب دنیا اومدی و اینقد مهربونی:") 

کیکه بنگتن پسند؟

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

چیبود مگ ؟اره خوب بود

هیچی دیگ-

ساعت۸م زنگ زد

بعدش من با یکی ب مشکل خوردم شدید

دعوام شد وحشتناک

ک اینا چرا اینقد گیر دادن بت 

دس ع سرت ورنمیدارن

فلانو بهمان

نمیدونسم چی بگم اصلا ی اوضاعی شد،الان همه چی اوکیه 

ولی خب میدونسم دردسر میشه-

[...ARMY...]

هیچی دیگ-ساعت۸م زنگ زدبعدش من با یکی ب مشکل خوردم شدیددعوام شد وحشتناکک اینا چرا اینقد گیر دادن بت د ...

اوه شت 

چیکار داری میکنی تو 

واقعا اوکیه؟

اوه شت چیکار داری میکنی تو واقعا اوکیه؟

شدیدا صدام گرفته،سرم درده

ولی کلا جو ارومه و الان مشکلی با طرف ندارم

ولی خب ن دیگ میتونم خودمو ببخشم

ن اونو

ن حتی اون کسی ک زنگ زدو

[...ARMY...]