2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 707583 بازدید | 203882 پست
آره خب درکم میکنناهداف و باورای مشترک داریم و بهتر با هم کنار میایمبشدت تلاشگرن و مثبت اندیشن که خیل ...

چقدر خوب ، خیالم راحت شد خیلی عالیه خوشم اومد

خداروشکر که اینطوریه 😂

منم امیدوارم دوباره ببینیش

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جو گیرن ملت

چشم_وهم_چشمی#  

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

اینجا رو ببین ما یه آذر ماهیه دیگه هم داریم 

ببخشید که روز تولدتو نمیدونستم بابتش متاسفم 

میدونم برای اینکه تولدتو تبریک بگم خیلی دیر شده

ولی تولدت مبارک عزیزک..

برات آرزوی موفقیت های بزرگ دارم 

میخوام که زندگیت باشه مث خنده هات قشنگ 

برای سال جدید زندگیت چیز زیادی ازت نمیخوام

فقط تلاشت برای رسیدن به اهدافت رو میخوام..

و اگر تو این راه هر مشکلی پیش اومد میتونی رو من حساب کنی

"💜"

@ارمیناز    

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

هی سوییتی هارت لازم نیست تشکر کنی من فقط چیزایی که باحاشون حال میکنم رو سعی میکنم بنویسم یه جا ثبت ش ...

این عادت رو منم دارم

ولی یادمه بعد از تصمیم برای برگشت سعی کردم همه چیزایی که مال گذشته بودن رو از بین ببرم

ولی بعد با خودم فکر کردم که چرا؟!

اینکه اثری از من توی این خونه،کتابا و دفترام،مجازی و ذهن بقیه یا هر جای دیگه باشه خیلی هم بد نیست

حتی اگه خودم دوست نداشته باشم،اون حرفا و اتفاقا،با تمام بالا و پاییناش گذشته من بوده و باید بپذیرم

خلاصه الان باهاش کنار اومدم

من فکر میکنم که لازم بود تشکر کنم؛

این تفاوت تو زندگی من،همونقدر که نقطه قوت بوده،نقطه ضعفمم بوده

منتها بستگی به طرف مقابلم داره که چطوری بپذیرتش

و من بابت این مدل پذیرفتن و "خاص" خطاب کردنش ازت ممنونم💖

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

چقدر خوب ، خیالم راحت شد خیلی عالیه خوشم اومدخداروشکر که اینطوریه 😂منم امیدوارم دوباره ببینیش

آره آدمای خوبین؛مرسی که بفکرمی💖

هی میخندی؟!یه لحظه حس کردم خیلی لوس بنظر میومدم!!!😂

منم امیدوارم:)

دوست دارم ببینم به اهدافش رسیده و خوشحاله

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

عالی بود🤣

بخداااا ، تصن همه چی بفاک رفته😔🤣

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

این عادت رو منم دارمولی یادمه بعد از تصمیم برای برگشت سعی کردم همه چیزایی که مال گذشته بودن رو از بی ...

نوشتن ...

قلم... همش انگار تو وجودم تزریق شده 

دیدگاهت واقعا جالبه درست هم میگی اگه بخوای گذشتت رو محو کنی صرفا ازش فرار کردی 

ولی وقتی میپذیریش دیگه ترسات کمتر میشه و خب این خیلی خوبه که موفق شدی بپذیریش 

بوس بهت🩵

خیلی مهم نیست اهمیت بدی 

خواهش میکنم 🫂💋

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

نوشتن ...قلم... همش انگار تو وجودم تزریق شده دیدگاهت واقعا جالبه درست هم میگی اگه بخوای گذشتت رو محو ...

منم عاشق نوشتنم

حالا که اینو گفتی لازم شد یه متن رو توی خصوصی برات بفرستم💖

اینجا رو ببین ما یه آذر ماهیه دیگه هم داریم ببخشید که روز تولدتو نمیدونستم بابتش متاسفم میدونم برای ...

شیوا این بچه ۲۱ روز تعلیقه، الان تو ناشناس بهم گف

آره آدمای خوبین؛مرسی که بفکرمی💖هی میخندی؟!یه لحظه حس کردم خیلی لوس بنظر میومدم!!!😂منم امیدوارم:)دو ...

به فکرتم...قربونت 

آره چون عاشق همچین سایدایی ام که این مورد براشون مهم نیست و کنار میان😂 نه لوس نیستی انصافا

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

شیبالللل

الان یادم اومد دلم برا شیبال گفتنت تنگ شده بوداا🤣