2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635438 بازدید | 183568 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخ راست گفتی کت و شلوار صورتی🤣🤣 سمور رو حالا یه کار میکنیم میدیم به جواد رضویان

چی بشه جون😂

نه نه من خوده جواد رضویان رو هم با نیما شعبان نژاد شیپ کردم بعد رقصشون اون اصلا نباید بیاد🤣👀

نیاگارا پوپوووو )) اسپرایتتت)) دینگ دنگ ))درتی واتر)) لتس گت ایت)) اینفایرز من یه ))فلاور فلاور فلاوررر)) شیت دون)) اینترنشنال پلی بوی)) رررررپ مانستر)) ایم لیتل شای)) بری بری استرابری)) ایم پیگ اوینک اوینک)) هی استاب ایت)) جمن شیییییی)) اکسکیوز میسر)) لاجی بولالا )) پارتی پارتی یهه)) اس تی او پی آی تی)) جاستین سیگل)) جیهوووووووپ ))بی دی اس)) پویزن اپل)) مای هارت بوم بوم)) اریگاتوو مووی لوکینگ)) جین ایم ورد واید هندسام)) رَتووو ريتووو)) فیکی کیک)) اوکی بای بای ))اسموت لایک باتور)) پاردون)) فوکوس آن ))بونوبونویا)) ای دونت هو تینک)) لیسن بوی)) کاپ نودول)) جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو)) جیمین یو گات نو جیمز))بیچ بچ بیچ بچ))

چی بشه جون😂نه نه من خوده جواد رضویان رو هم با نیما شعبان نژاد شیپ کردم بعد رقصشون اون اصلا نباید بی ...

وای چقد منییی🤣🤣🤣اره ممکنه ددی احسان غیرتی بشه🤣🤣میدیم به هادی کاظمی اصلا

ولیی به جواد خیلی سمور میاداا

وای چقد منییی🤣🤣🤣اره ممکنه ددی احسان غیرتی بشه🤣🤣میدیم به هادی کاظمی اصلاولیی به جواد خیلی سمور م ...

تو هم شیپری‌؟😂

ددی جو گیر میشه سابقشم خوبه

امیر حسین رستمی هم واسه سمور خوبه 😂👍

آره ولی راه نداره

نیاگارا پوپوووو )) اسپرایتتت)) دینگ دنگ ))درتی واتر)) لتس گت ایت)) اینفایرز من یه ))فلاور فلاور فلاوررر)) شیت دون)) اینترنشنال پلی بوی)) رررررپ مانستر)) ایم لیتل شای)) بری بری استرابری)) ایم پیگ اوینک اوینک)) هی استاب ایت)) جمن شیییییی)) اکسکیوز میسر)) لاجی بولالا )) پارتی پارتی یهه)) اس تی او پی آی تی)) جاستین سیگل)) جیهوووووووپ ))بی دی اس)) پویزن اپل)) مای هارت بوم بوم)) اریگاتوو مووی لوکینگ)) جین ایم ورد واید هندسام)) رَتووو ريتووو)) فیکی کیک)) اوکی بای بای ))اسموت لایک باتور)) پاردون)) فوکوس آن ))بونوبونویا)) ای دونت هو تینک)) لیسن بوی)) کاپ نودول)) جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو)) جیمین یو گات نو جیمز))بیچ بچ بیچ بچ))

تو هم شیپری‌؟😂ددی جو گیر میشه سابقشم خوبهامیر حسین رستمی هم واسه سمور خوبه 😂👍آره ولی راه نداره

نه در اون صورت ولی برای شوخی و خنده اره🤣🤣 وای اون سری دو نفر رو شیپ کردم بعد فهمیدم خواهر بودن واییی🤣🤣

امیر حسینن عشقهه اره بیاریمش

نه در اون صورت ولی برای شوخی و خنده اره🤣🤣 وای اون سری دو نفر رو شیپ کردم بعد فهمیدم خواهر بودن وای ...

منم همین طور منم همین طور😂

من داداشمو با رفیقاش شیپ کردم با اینکه دوست دختر داره🤣👀

تصویب شد 

منم همین طور منم همین طور😂من داداشمو با رفیقاش شیپ کردم با اینکه دوست دختر داره🤣👀تصویب شد

استغفرالله الا نگاه میکنم میبینم داداشمو و پسر عموم خیلی بهم میان و خیلی هم توهمنن🤣🤣🤣

استغفرالله الا نگاه میکنم میبینم داداشمو و پسر عموم خیلی بهم میان و خیلی هم توهمنن🤣🤣🤣

جرررررر 🤣🤣🤣 خدایا قول خودمو پیدا کردم😂💓

خواهر اینا واگعین اصلا عقد پسر عمو ها رو تو آسمونا بستن😂

من داداشم یه رفیق داره خیلی با هم ان از خیلی وقت پیش بعد میخواستن برن بیرون منم میخواستم برم بیرون اومدم بش گفتم بیا منم ببر برسون فکر میکنی چی گف بهم ؟😐 اول گفت تو سلام بلد نیستی ؟ بعد اشاره کرد به رفیقش منم سلام کردم گفتم خو حالا منم برسون

بیشور میگه نه ما کار داریم دیر میشه آخه کثافت تو چه کاری داری من نمیدونممم😂😂

جرررررر 🤣🤣🤣 خدایا قول خودمو پیدا کردم😂💓خواهر اینا واگعین اصلا عقد پسر عمو ها رو تو آسمونا بستن� ...

واییی🤣🤣 اره بارو کنن این دوتا همینجوری بهم چسبیدنن

کارت واقعا زشت بودد به عشق داداشت سلام نکردیی تازه داشتی تنهایی دو نفره شون هم خراب میکردی کهه 🤣

کارا شخصیی داشتنن شخصیی از اون کارا شخصی دو نفره😭😭

2810