2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636040 بازدید | 183749 پست
چراااا خووو

نمیدونم ستایش من بخاطر اینکه با اینم خیلی اذیت میشم

یکی ع بچه های کلاس همجنسگراس 

رو این کراشه

پدرمو دراود 

دیگه نمیکشم

خیلی اذیت میشم

همش باکاراش(اون دختره) میخواد بفهمه منم همجنسگرام یا نه

ولی من اذیت میشم

امروز موقع رفتن کیفمو برداشتم اول ع همه قبل معلم رفتم بیرون ک برم خونه اینم بدو بدو اومد پیشم دسمو گرف و..

ولی من هیچی نمیخوام

دیگه نمیخوام

دیگه نمیکشم انقد حرف شنیدم

همیار شدم تو یکی از درسای تخصصی

بعد برگش خانومه تو رگی دستای منو تو دسای خودش قفل کرد

یهو همون دختره جلو معلم گف جانززز چ صحنه ای🤤دیقا همین مودی

ینی من جوری دستای اونو محکم پرتکردم اونور برگشتم اینور ..

میدونی شاید اتفاق خاصی نباشه

ولی انقد انقد اینطوری دشه جلو معلما

ک همه فک میکنن همجنسگرام

اصنا خیلی خستم از همه چی

ادای خودت و در بیار🖕🏻

ایدای خیدیتو دربییر

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم ستایش من بخاطر اینکه با اینم خیلی اذیت میشمیکی ع بچه های کلاس همجنسگراس رو این کراشهپدرمو در ...

اوه ، گرفتم مطلبو 

ارع توام حق داری واقعن

حالا اعصابتو ب هم نریز

راه اخرش همینیه ک گفتی 

مگر اینکع حس اضافی بودن بگیرع ازت 

اون غرورش برگردع ولت کنه

ولی خب نباید شل بگیری اگع رو تصمیمت مصممی 

از پیامت کلافگی میبارع هانی💔🚶🏻‍♀️

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

پررو !

همینههههه ک هسسسسسس

ناراحتییییی برم بمیرم اصن