2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635783 بازدید | 183701 پست
ن ممنون خودم میرم تو بمون !

نمیخوام!

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

اوه ، گرفتم مطلبو ارع توام حق داری واقعنحالا اعصابتو ب هم نریزراه اخرش همینیه ک گفتی مگر اینکع حس اض ...

بی نهایت کلافه‌م

قرار داریم

روز یکشنبه

امروز ک داش موهامو درست میکرد ازم قول گرف ک برم

انگا خودشم میدونس قراره اتفاقایی بیفته ک من پشیمون شم :)

از بودن باهاش پشیمون نیستم.برام دوسداشتنیه.ی دختر شیرین و دوستداشتنیه

ولی یسری اوقات با یسری حرفا حس بازیچه‌ش بودن بهم دس میده

شاید بقیه اسمشو میزارن مومنت،من میزارم عذاب ،من میذارم فیلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی نهایت کلافه‌مقرار داریمروز یکشنبهامروز ک داش موهامو درست میکرد ازم قول گرف ک برمانگا خودشم میدونس ...

خب میخوای چی بگی بهش؟ 

یکشنبه

قابل درکع🥲 ....

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

از صب پیشمه نمیتونم بپیچونمش...

ینی اینقدددددد 

داداش الان بی توجهی بش ک اینطورع؟؟؟

مگه من گفتم از صب پیشم باش؟صب ک سرکلاسیم بعدشم میریم ...وقت نیس ک..

خب پس فعلا تحمل کن 

کامل با خودت کنار بیا 

حرفاتو کامل کن 

ی روز بیرون ببینین همو حرفاتو بزن بهش 

ی طوری نشع که دیگع تورو دشمنش بدونه 

تلاش کن دوست باشین همونطور با بقیه هستین 

بی نهایت قیافه کیوت و مظلومی داره دلم نمیاد😂ولی بی نهایتم استاد ریدن تو اعصاب منه

میدونم اینارو 

ولی خب باید اول تصمیم قطعیتو بگیری 

چون تحت تاثیر حرفای بقیع هم هستی 

اگع ادمی بودی ک بقیع مهم نبودن برات میشد گف راه دارع

ولی اینطوری اذیتی

تو شرایطی هم نیستی ک بگیم دل و بزن ب دریا

چون ایندت وسطه