2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635501 بازدید | 183571 پست
بچت نگو😂😭اولی

خو بچتع دیع چیکا کنم😐

👈👉اثرات کاریزماتیک بودن:

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو بچتع دیع چیکا کنم😐👈👉اثرات کاریزماتیک بودن:

وایب خوبی و حس خوبی از کلمه بچه نمیگیرم اخههه

نگا هرچیو متوجه نشم میگم بهش بم توضیح بمه

انقد قشنگ توضیح میده ک درجا میفمم

خیلیمواقع فقط برا اینکه توضیحاشو بشنوم سوالایی ک خودمو بلدمو ازش میپرسم😂

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

وایب خوبی و حس خوبی از کلمه بچه نمیگیرم اخهههنگا هرچیو متوجه نشم میگم بهش بم توضیح بمهانقد قشنگ توضی ...

خو تک بگو خیرسرت از کدوم کلمه خوشت میاد

ممد بزاریم اسمشو؟؟؟ بنظرم مند پسندع همس

کوفت چرا خستش میکنیییییی😒🥲

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

یا توضیح دادنش خیلی خوبهیا من خیلی خوب زبونشو میفهممچقد مث معلماس)

نه عزیزم عاشق شدی تففففف🤣💔

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

خو تک بگو خیرسرت از کدوم کلمه خوشت میادممد بزاریم اسمشو؟؟؟ بنظرم مند پسندع همسکوفت چرا خستش میکنیییی ...

@kokii‍ 

بیا لیا رو ولش خودمون انتخاب میکنیم 

شهناز؟ 

ممد؟ 

تورَگی ؟ 

کدوم😐

نه عزیزم عاشق شدی تففففف🤣💔

حق_میبارد#  

@kokii‍ بیا لیا رو ولش خودمون انتخاب میکنیم شهناز؟ ممد؟ تورَگی ؟ کدوم😐

آبی نشدم باز که

من میگم شهناز🤣

آبی نشدم باز کهمن میگم شهناز🤣

عا

😐نغمع دهنت ینی بدترین و انتخاب میکنی فق

عا😐نغمع دهنت ینی بدترین و انتخاب میکنی فق

هیم

از اول بهش میگفتم شهناز😂😂

جییغ نزنیا ولی من اسمشو میدونم ولی لیا نمیخواد تو سایت کسی اسمشو بفهمه

هیماز اول بهش میگفتم شهناز😂😂جییغ نزنیا ولی من اسمشو میدونم ولی لیا نمیخواد تو سایت کسی اسمشو بفهمه

ععععععع کع اینطورررر

اوکیییی لیا جووون اوکییییییییییییی 

اصن با جفتتون قعررررم 

من میخوام برم پاریس ی دور بزنم بیام ،ع عادت میکنی هااا ولی ، کم کم با محیط اشنا میشی بدنت عادت میکن ...

نه بابا پولشو ندارم😂 کی حال داره روسی یاد بگیره 

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
ععععععع کع اینطورررراوکیییی لیا جووون اوکییییییییییییی اصن با جفتتون قعررررم

قهررررر نکنننن😭😭😭

قهررررر نکنننن😭😭😭

اصن دیع راه ندارع

2810