2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635901 بازدید | 183712 پست
واااای

ارع از قضا اصلا اوج و چرچیل وارد بحث نشدن اما نی نی یار صبح گف صدبار گفتم تو تاپیک دورهمی اقایون نباید بیان 

باید منتظر بمونیم تا ۲ هفته.. 

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

ارع از قضا اصلا اوج و چرچیل وارد بحث نشدن اما نی نی یار صبح گف صدبار گفتم تو تاپیک دورهمی اقایون نبا ...

وااای چقد زیاددد

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای چقد زیاددد

خیلیییییی💔☹ گف ازاین بعد همع رو تعلیق میکنم همچین اتفاقی بیفته

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

یه روز پا میشی میبینی همونجایی؛

همونجایی که همه ی این جنگیدنا،

زود بیدار شدنا، دیر خوابیدنا نتیجه داده.

بالاخره از زندگی ای که داری و‌چیزایی که به دستشون اوردی احساس رضایت می‌کنی.

همونجایی که همه چیز به نظرت درست میاد.

قلبت آرومه، روحت حالش خوبه، ذهنت مثبته، و هیچی نیست که نگرانت کنه، با تموم وجودت ادامه بده داری نزدیک می‌شی

شما# 🤍🧸

هعی

گفتم ک چجوری گفتم یکی دو هفته استوری نزار ، بعد بزار ، ببین بازم میزاره یا ن ، اگ اونم استوری گذاشت ...

مرسی عزیزم

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
من دوتا بوس کادو میدم😔

پس من سه تا😔

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
دقیقا،سگ توشمنممممم🥺🥺

هیف

مرجیی

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
@haniiigol @جوجه_آخر_پاییز هایی من هردفعه تاپیک راجب بی تی اس زدم لایک کردیدو یسوالآرمی هستین؟

سلام عزیزم 

راستش نه  تنها اهنگی که از بی تی اس گوش دادم 

life goes on   هست 

اما حس بدی به این ۷ تا پسر ندارم چون میدونم خیلی سختی کشیدن تا به اینجا برسن و همه جا هم کلی هیت هست راجبشون مثل همینجا ک تا عکسی ازشون تاپیک میشه همه شروع میکنن اینا پسرن یا دختر و کلی کامنت اینجوری 

وایب خوبی ازشون میگیرم برای همین لایک میکنم  چون میدونم بی آزار ان هیچوقت رفتار بدی ازشون  جایی منتظر نشده و خیلی هم مهربون و با ادب ان