2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635779 بازدید | 183700 پست
ی روز خوب دوروز بدتو چطوری

مننم همینطور اون یه روز خوبه هم به طور عجیبی همه چی اوکیه  که همون ارامش قبل طوفانه/:

دلم تنگ شده برات

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
حتما میشه ، خودش نمیاد ک ، خودت باید بری دنبالش

درسته ولش 

دو روز دیگه تولد جیمینه چی براش بخرم؟🦦

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیممخودت ی پا کادو حساب میشی 😔

تکراری نمیشه؟ اخه اونو به کوکی هدیه دادم😔

خب ی بوس بهش کادو بده😔

ای بلم این خوبهه

تو چی میدی بهش؟ 

سلاممم رفقا نیاز ب راهنمایی دارم کسی هست؟

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
بگو عزیزم

من توی دوران عقدم و الان دو ساله عقدم یوقتایی تو وات استوری عاشقانه میزارم چند روزه میزارم پشت سرم همون احظه برادر شوهرم استوری برای برادر میزاره مادرشوهرم وات نداره ولی از گوشی برادرشوهرم‌نگاه میکنه استوری همه رو بعد الان میدونم که 99 درصداحتمالش اینه مادرشوهرم بهش میگه اینکارو کن و واقعا کلافه شدم نمیدونم چیکار کنم حس بدی ب استوری گذاشتنم میگیرم و دلیل اینکار رو هم متوجه نمیشم

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
بگو عزیزم

برادرشه استوری بزاره براش برام مهم نیست ربطی هم نداره بهم ولی ینهمه ضایع بازی خیلی یجوریه

من توی دوران عقدم و الان دو ساله عقدم یوقتایی تو وات استوری عاشقانه میزارم چند روزه میزارم پشت سرم ه ...

وای این چ کاریه میکنن/

ب نظرم شما استوری نزار دیگ ببین اونم دیگ نمیزاره یا ن 

و اینکه عشق باید دلی باشه ، هیچ وقت جار نزن ، میدونم قصدت این نیست ولی چشم بد زیاده 

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652