2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635487 بازدید | 183569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

𝟣𝟣𝟤𝟤𝟪

خب دزیره هم تموم شد همشهری...

لمس صفحه ی آخر منو بیرون نمیکشه از این دنیا

من خیلی وقته شدم عضوی از شهری به نام دزیره کلاری :)

بالاخره تونستم... من بالاخره تونستم با قلبی که این بار خودش رضایت داده بود از فصل پنجم بگذرم

سخت بود وقتی برای بار دوم دزیره رو خوندم هیچ وقت مث اولین بار از فصل پنج رد نشدم و دوباره برمیگشتم از اول میخوندم ولی حالا  پنجمین بار ازش گذشتم...کامل خوندمش

خب

همیشه برام خاص بودی دت دت آی لایک دت دارم میرم ولی بهت قول میدم برگردم نمیدونم وقتی برمیگردم چن روز گذشته نمیدونم اینجا چقدر تغییر کرده شاید آدمای جدید بیان و..

ولی خب همونطور که نمیدونم دوباره از کی قراره بشینم و دزیره رو بخونم نمیدونم کی قراره برگردم 

شاید تاریخ لمس کردن دوتاشون یکی باشه نمیدونم...

بیماری خاطره ها..

سکوت.

♡...We shine together
𝟣𝟣𝟤𝟤𝟪خب دزیره هم تموم شد همشهری...لمس صفحه ی آخر منو بیرون نمیکشه از این دنیامن خیلی وقته شدم ع ...

شیوایی🥲🤍

برو ولی زود برگرد پیشمون.. :)) 

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

خیلی خوبهمن کارت مامانمو داشتم 😐💔نهههه😂واس من چرا ۲٠۲٠😐😂ارمی بی غیرتی هستما /:

منم قبلا کارتم ب نام مامانم بود اینو جدیدا گرفتم

این چ حرفیهههه😭😂

ریحون..حالا ی اشنا اینجا واسمون دراد راحت میتونه کارتمونو خالی کنه😂

راستی تولد شیرموز و موزشیر کیه؟

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

باز صد رحمت به سالی یبارع ما🙄 ماله من تیکرتره ولی🤰🏻🤧😂اون علامت سوالو حذف کنی ریپ میخوره+

علامت سوالی نیست برا من!

صد سال ی بار با منت نمیخوام

مال من اصله اصل خانمممممممم برو مزاحم نشو🦦

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی داشتین کسی رو تجربه می‌کردین خیلی مواظب باشین.« شاید» اون داشت شمارو زندگی میکرد. مثل تو مثل من…R

ببخشید دیشب واقعا یهو خوابم برد

فدای سرت✨️🤍🫂

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

💜🎼خوبی؟بهتری؟

آره بهترم ‌‌امروز نوبت مشاوره دارم بهتر میشم 🤍✨️

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

2810