2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635501 بازدید | 183571 پست
چه اهنگیه؟منم ۳ دی رو انقدر گوش دادم کل خانواده حفظن تازه تیترای آهنگ شیطان من هم همینطور هی همه تو ...

اهنگ بی تی اسه دیگه عجیبه تابحال نشنیدی😅

وای ۳دی خ خوبههه))😂

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

ولی تهکوکمین>

مکنه لاین عشقه ک اصن

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اهنگ بی تی اسه دیگه عجیبه تابحال نشنیدی😅وای ۳دی خ خوبههه))😂

اهاااااا مایک دراپ من اونو میس دراپ میخوندممممممم😂😂😂

اره آهنگ مورد علاقمه✨🎀

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER
اوهوممم😂س تا خرس کله فندقیمون)😂

اونو ول کن جین و کوک به هم ک میرسن اسیدنننننننننن😂

ولی اجیم خوشش نمیاد غرغر می‌کنه..همش۸سالشه😂😭

از ۸ سالگی ارمیش کن روش کار کن😂😂

واقعی واقعیقربونتبرم💜مرسی عزیزم(الان یذره اینروزا لال شدم نمیتونم چیزی بگم زیاد ولی ب هرحال خیلی خو ...

عیب نداره دختر نگفتم که چیزی بگی.. :)) 💜

ولی یه چیزی مدارس تیزهوشان شهریور کلاس فوق برنامه میزارن تو چرا نرفتی؟ 

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

عیب نداره دختر نگفتم که چیزی بگی.. :)) 💜ولی یه چیزی مدارس تیزهوشان شهریور کلاس فوق برنامه میزارن تو ...

شهریور نه..

از مرداد اخرش

درست حدودا ۲۹مرداد

شهریور نه..از مرداد اخرشدرست حدودا ۲۹مرداد

آره شهرای مختلف متفاوته برای ما از 5شهریور تا 29شهریوره

دوستم یه شهر دیگس میگه از 20مرداد تا 20شهریور بوده.. 

ولی کلاساشون واقعا خوبه برو لیا عقب میفتی

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

تقریبا نیمچه آرمینینی کلا خانوادم آرمین تقریبا میشه گفت😂

مال ما مودی ان یدفه با آهنگاشون میخونن و میرقصن یهدفه میگن این کونجونگ کیه و طی هونگ😂

آره شهرای مختلف متفاوته برای ما از 5شهریور تا 29شهریورهدوستم یه شهر دیگس میگه از 20مرداد تا 20شهریور ...

مشاورم نمیزاره

نامه کتبی دادیم مدرسه

من برنامه خودمو دارم

2810