2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635949 بازدید | 183727 پست
وایی دقیقا راستی کجا زندگی میکنی ترشی لیته خوردی تاحالا معمولا نشنیدم معروف باشه😁حالا نمیدونم چرا د ...

من مشهدم

عاشق ترشیجاتم 

شیرینی ندوس باورت میشه چایی موتلخ میخورم

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من جدی میگما🤣

منم جدی ام🤣

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  
وایی دقیقا راستی کجا زندگی میکنی ترشی لیته خوردی تاحالا معمولا نشنیدم معروف باشه😁حالا نمیدونم چرا د ...

لیته خیلی خوش مزه است البته از نظر من هر چیزی که ترش باشه خوشمزه است

(وی یک ماهه پیش به خاطر مصرف بی رویه در ترشیجات یک هفته بیمارستان بستری بود)

عاخیی چرامن جای تو میخورم نگران نباش😂🤝🏻

من این خصلتو دارم..

اگ ناراحت،نگران،مضطرب بشم غذا نمیخورم..اخرین رکوردم نزدیک یکی دوهفتس..

---

بخوررر🤣

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

پس اومدممم😂

بفرما😂

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

دچیتا دچیتا 😁

#مهم                                                                              سلام دوستان کاربری من برای سال ★1399★هست اما در واقع من کاربر خاموش بودم فقط می‌خوندم تاپیک هارو پس لدفااااا نگید عههههه تازه وارد خوش اومدی و.....                    بوس:)

ماشالا چقدر صفحه رفته جلو 

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

امروز با نینی یار قرار دارم ساعت 5دیروز با نینی یار پنج قرارو گذاشتممیبینی اصلا پارتیو🤣

غلط خوردم مامی

میخوام برم مسجد نماز جماعت