2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636086 بازدید | 183757 پست
واییی من ندوسممیجوریهههمن کلا عاشق ترشیجاتممم

منم لواشک کلا میخورم ولی یهو چیزای عجیب غریب هوس میکنم مثلا دیشب سیب زمینی سوخاری کردم 

عه راستی تا حالا باسلوق خوردی میخام ژله ایشو درست کنم😂🤝🏻

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
حتما سر میزنیم😌🦕فق آدرس بده بیام ی راس خونه خودت😌🦕

بیا خوشحال میشیم😂😁

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه وا سلاممم بیب چخبرا خوبی دلم واست تنگ شده بود کجایی تووو کاترینا هم رفته😭

منم همینطور قشنگم💜

آره رفته😭

شیوا هم نیست که دلم براشون تنگ شده

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

لواشک تررش آلوچهذغال اختهترشی لیته و بندری😭😭😭🤤🤤🤤🤤🤤

وایی دقیقا 

راستی کجا زندگی میکنی ترشی لیته خوردی تاحالا معمولا نشنیدم معروف باشه😁

حالا نمیدونم چرا دلم باسلوق ژله ای خاس یهو داخل تبلیغات گوگلم آورد نگاه کردم خیلی خوشکل بودن شکلشون

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
منم لواشک کلا میخورم ولی یهو چیزای عجیب غریب هوس میکنم مثلا دیشب سیب زمینی سوخاری کردم عه راستی تا ح ...

اوهوممم

نوش جوون

وای من دوباره سر ی موضوعاتی اشتهام کور شدههیچی نمیخورم..

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780