2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636015 بازدید | 183740 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

⊰ شبکه‌ی JTBC که چندی پیش یه فیلم دوربین مدار بسته رو با این عنوان که فردی که داخل فیلم بود شوگاعه، منتشر کرده بود حالا به طور رسمی به خاطر این اقدامش عذرخواهی کرده و اعلام کرده پلیس پیگیر این موضوع بوده و به این شبکه گوشزد کرده که این فیلم معتبر نیست و اون فرد شوگا نبوده و از مخاطبا به خاطر این خطا پوزش طلبیده!

دلقک_نباشیم#  

تهیونگ و جونگکوک علیه یوتیوبری که اطلاعات غلطی درباره خودشون و خانوادشون پخش میکرد یه شکایت 90 میلیون وونی تنظیم کردن. این پرونده اسفندماه سال جاری تشکیل شده و اولین جلسه‌ش در 23 آگوست برگذار میشه😌💜

jungkook#  

taehyung#  

گروه‌های کیپاپ از حدود سال های 2016 آهنگ های بی‌تی‌اس رو در برنامه‌ ها و اواردشوها کاور  می‌کردن، از سال 2019 هم حتی کامبک های کاملا جدید بی‌تی‌اس رو کاور می‌کنن و حالا این بچه‌ ها در حال انجام یه مرحله ادای احترام هستن. میراث بی‌تی‌اس در حال حاضر بی‌انتهاست. بی‌تی‌اس هیچوقت مورد نفرت قرار نمیگیره، مهم نیست که چند بار آنتی ها این نفرت رو بخوان تحمیل کنن اونا همچنان موردعلاقه‌ن، مهم نیست که مردم چند بار تلاش کنن، این واقعیت که بنگتن افسانه های صنعت موسیقی هستن هیچ تغییری نمیکنه و اونا همیشه نمونه ای برای دنبال کردن در صنعت موسیقی خواهند بود.

bts.forever#