2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636111 بازدید | 183759 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عادت کرده‌ بودم...به اینکه نگاهم‌ کنی به اینکه لمسم‌ کنی، به اینکه حرف بزنی، عادت کرده‌ بودم که بنویسی...از چشمام، از دستام، از قلبم...انقدر عادت کردم‌ که یادم رفت حرف بزنم...یادم‌ رفت بنویسم...یادم رفت پلک بزنم...به جاش...یه کار دیگه کردم...اون زیبایی هارو...ریختم توی دل پاکت...اون زیبایی هارو...به رخ تمام آدمای مارسی‌ کشیدم...چشمات ..چشمات و...اون زیبایی غیر قابل درکت و رو آسمون قلبم نقاشی کردم.

♡...We shine together

کسی که تغییر کنه مثل ماشین سالمی‌ میمونه‌ که‌ بخواد تعمیر شه...ولی‌ آدما‌ تو تعمیر یه فرقی دارن...وقتی بخوای یه آدم و تعمیر کنی...همیشه یه قطعه اضافه میاد، و اون قلبه...کسی که تغییر کنه دیگه نمیتونه خودش و دوست داشته باشه...پس عشقی که به تو بده هم‌ قطعا یه روزی نیاز به تعمیر پیدا میکنه اونوقت اون قطعه ای که ایندفعه اضافه میاد خود تویی...

♡...We shine together

حقیقت اینه که احمقانه ترین کارها از کسانی بر میاد که عاقلانه ترین تصمیم هارو‌ تو بهترین شرایط میگیرن چون اگه همین انسان ها تو شرایط خوبی نباشن اون موقع ست‌ که دیگه تصمیماتشون از روی عقل نیست...

♡...We shine together

دیگه مهم نبود چی میشه، مهم نبود اگه با این بارون چه غمهایی رو به این شهر آورده بودم...هر اتفاقی که قرار بود بیوفته من این رو از روی چشمهات میخوندم...تو مال من بودی و این شهر قرار بود تورو به من پس بده...

♡...We shine together
بهار انقدر فکرت درگیرشه و بهش فکر میکنی و تو ذهنت سناریو میچینی خواب این شکلی میبینی قبل خواب ی جوشو ...

ببین شیوا همه چیزا، یا همون ترسای وحشتناکم و انجام مید .... 

درسته ...

مشاور و نمیتونم نه کسی هست ببرتم نه اعتقادی دارم و میتونم اعتماد کنم .....

🖤🤍https://abzarek.ir/service-p/msg/1975701

ببین شیوا همه چیزا، یا همون ترسای وحشتناکم و انجام مید .... درسته ...مشاور و نمیتونم نه کسی هست ببرت ...

ینی چی؟

اذیتت میکنه؟

میتونی بگردی سایتای مشاوره مجازی یا تلفنی رو پیدا کنی خیلی تاثیر داره

♡...We shine together
ینی چی؟اذیتت میکنه؟میتونی بگردی سایتای مشاوره مجازی یا تلفنی رو پیدا کنی خیلی تاثیر داره

یعنی دیگه حالم داره به هم میخوره دیگه نمیکشم ... خیلی خوبم باهاش همه چیو میگم اما هر کار کردم ابنو نتونستم ... واقعا نتونستم🖤

اذیت چه اذیتی طوری که بعد خواب گریه میکردم خوابا این طوریه یه شب وحشتناکه یه شب خوب مث دیشب انقدررررررر خوب بود دلم نمی‌خواست بیدار شم خالم بیدارم کرد. 

اونا هم همش چرت میگفتن نمیتونستن درکم کنن خودشو جای من بذارن درست به حرفام گوش بدن...

🖤🤍https://abzarek.ir/service-p/msg/1975701