2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636087 بازدید | 183757 پست
یعنی دیگه حالم داره به هم میخوره دیگه نمیکشم ... خیلی خوبم باهاش همه چیو میگم اما هر کار کردم ابنو ن ...

تو واقعیت چی اذیت نمیکنه؟

وای دختر تو حتما باید پیش مشاور بری اصلا عادی نیست واقعا

♡...We shine together

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو واقعیت چی اذیت نمیکنه؟وای دختر تو حتما باید پیش مشاور بری اصلا عادی نیست واقعا

تو واقعیت اصلااا ببین اصلااا 

از خانوادم مهربون تره باهام تو این ۲۸۹ روز یه تو بهم نگفت… ولی خیلی میترسم ازش جدیدن نمیدونم چرا🙃🖤 

چیکار کنم نه میتونم به مامانم بگم باز از زیر زبونم میکشه که باهاش صحبت میکنم این دفعه بیچاره میشم نه میتونم بهش دروغ بگم . کشاورا هم همشون حرف خودشون و میزنن... آدمو درک‌نمیکنن که بعدشم من نمیدونم چرا نمیتونم همه چیزای زندگیم و به یه فردی که خانواده مو میشناسه بگم…

🖤🤍https://abzarek.ir/service-p/msg/1975701

هع

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

تو واقعیت اصلااا ببین اصلااا از خانوادم مهربون تره باهام تو این ۲۸۹ روز یه تو بهم نگفت… ولی خیلی میت ...

ینی هم دلم برا اون میسوزه هم نگران توعم😐💔

ن بهش نگو گناه داره 

حتما لازم نیست همه چیو بهش بگی 

اصلا نمیتونی به مادرت بگی؟

شاید بگی ی کاری کرد مثلا مشاوری چیزی

♡...We shine together
خسته نباشی🤣👈👉

پوستم کنده شد:/

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

ینی هم دلم برا اون میسوزه هم نگران توعم😐💔ن بهش نگو گناه داره حتما لازم نیست همه چیو بهش بگی اصلا ن ...

ببین پیام میده نمیدونم چرا احساس میکنم باز میخواد شروع کنه یا خوابم🥺🤦 دست خودم نیست 

نگم بهش یعنی😔💔 دیگه نه شب دارم نه روز دیگه خستم خدا خستم . شیوا خدا منو دوست ندارع. اگه دوستم داشت که باهام اینطوری نمیکرد دیگه هیچی برام مهم نیست نمیدونم چرا اینطوری شد یه دفعه اون همه خواب خوب شد این…

اصلات نمیتونم این دعوا بفهمه اول منو میکشه بعد اون رفیقم و جنگ جهانی سوم میشه 

خب بگم که بدبدخت میشم مامانم میگه بسم‌الله بگو بخواب هیچی نیست😅 مهم نیس براش

ببین پیام میده نمیدونم چرا احساس میکنم باز میخواد شروع کنه یا خوابم🥺🤦 دست خودم نیست نگم بهش یعنی😔 ...

میدونم دست خودت نیست

ن به نظرم نگو بهش 

میتونی یه چی دیگه بهش بگی؟ ی بهانه جور کنی بگی ی مدت نیستم چن روز چن هفته

تا یکم ذهنت آروم شه یکم ازش دور باشی 

ذهنت ک آروم شه ترسو کنار میزنی شاید خوابتم درست شد

این چ حرفیه ملومه دوستت داره 

همه آدما ی دوره بد روحی دارن ی ترسایی دارن 

اینام میگذره غمت نباشه مطمئنم خوب میشی

آها پس هیچی...

♡...We shine together
میدونم دست خودت نیستن به نظرم نگو بهش میتونی یه چی دیگه بهش بگی؟ ی بهانه جور کنی بگی ی مدت نیستم چن ...

🖤🥲

میتونم بهش بگم اما متاسفانه خیلی وابستشم بیش از حد بیان نمیتونم دور باشم ازش  بعدشم اینطوریا که نیست باید توضیح بدم که چرا برا چی 

۴ روز باهاش صحبت نکردم . بدتر شدم  یه حورایی میشه گفت حرفاش بهم آرامش میده هر جوره… مامان بابای منو نمیشناسی ذره ایی علاقه نسبت به من تو وجودشون نیست

نرسو الان ماه هاست نتونستم  کنار بیام اولینش خیلی وحشتناک بود ..‌. 

🙃🙌