2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636373 بازدید | 183790 پست
💔😐😭واقعا بوس بهتون خیلی خوبین 🥺💖نبودین من همچنان در خریت به سر میبردمایییییی نگو چندشم شدددد😑� ...

فدات🫂💓

اصن تو دیگه غلط میکنی با پسرای سایت حرف بزنی😐😂

♡...We shine together

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با همه حرف میزنم بوخودا🥺💔چمدونستم شانس من اینجوری میشه 😂🤦‍♀️😭قربونت برم عشقم ❤️🥺الان از شوک ...

دیگ همرو می شناسی

فقط کاربریشو اونور بم بده

عیب نداره فدا سرت

خدانکنه

اون لاشی بوده تقصیر تو چیه؟😒

فحش هایی که به من داده اگه شکایت کنم شاید حبس بخوره😂این چه حرفیه تو که نمیدونستی فدا سرت

نجس بیتربیت بیشعور بی شخصیت بی فرهنگ بی خانواده 🤬🤬🤬🤬اشغالللل ایش نجس تف تو پیام‌هایی که بهش دادممممم

🥺💖داشتین از دستم حرص میخوردین منم نمیدونستم 🤦‍♀️💔

فدات🫂💓اصن تو دیگه غلط میکنی با پسرای سایت حرف بزنی😐😂

بیا بغلم🥺😭

جرررر یکی دیگه هم هست ولی واقعا اینقدر به همه مشکوکم با این شانسی که من دارم بعدی داعشی درمیاد حالا ببین 🙄😂

دیگ همرو می شناسیفقط کاربریشو اونور بم بدهعیب نداره فدا سرتخدانکنهاون لاشی بوده تقصیر تو چیه؟😒

🤦‍♀️😔💔مخ منگل منم

همش کاربری هاش عوض میشه یکسره دائما 🤦‍♀️😭

الان فعلا حواست به کسی که اولش آ داره اخرش ل باشه 7 حرفی هست فکر کنم

بیا بغلم🥺😭جرررر یکی دیگه هم هست ولی واقعا اینقدر به همه مشکوکم با این شانسی که من دارم بعدی داعشی ...

بغلت-

دیگه حواسم بهت هستااااا

وای نه😂😂😂😂 بعیدم نی

بگو اسمشو شاید بشناسم😐

♡...We shine together