|
مشاهده متن کامل بحث +
635487 بازدید
|
183569 پست
@marneyyyyyy
@violet_d
@army_cute
@army_kdramer
اگه کسی جا موند بتگید
شوگولیو یادم رففف
هیتر . توهین: گزارش زدن توسط کل گروه
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه مدلمه هفته ای یبار غم آدم میریزه تو دلم.... 😄💔همیشه خوب باشی... :) هعب چرا هیچکی منو دوسم نداره ...
عااا میفهمم)
))
همین ک خودت خودتو دوس داشته باشی کافیه .. آدما همیشه دنبال محبتن و این محبت باعث میشه ارامششون گرفته بشه .. من مطمئنم کسایی هستن ک دوست دارن ولی تو اینقد غرق شدی تو خودت ک نمیتونی ببینی دوس داشتن شون و ..
چقد حق گفتی...))) واقعا تنها کسی که باید مهم باشه خودمم ولی چرا دلم درک نمیکنه؟ چرا نمیتونم اونی باش ...
چون اون همیشه باید دنبال محبت باشه، چون خودت ب خودت محبت نمیکنی ، چون کمبود محبت داره، چون ب خودت القا میکنی مهم نیستی و کسی دوست نداره و بخاطر همین اون قبول کرده مهم نیست و کسی دوسش نداره ..
چون تلاشی براش نمیکنی ..
اینقد رو آنام الکی تمرکز کردی ک آنام واقعی رو نمیتونی هندل کنی، بیا از الان ب بعد رو آنام واقعی کار کنیم ب جای الکی، هوم؟؟