2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 707616 بازدید | 203886 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سی دراما و کیدراما رو ترجیح میدم 🥲 سی دراما عاشقانه تاریخی قشنگ میشناسی ببینم؟

هوم ولی کیدراما/سیدراما/جیدراما تقریبا یکسان دوسشون دارم ولی کیدراما یکم بیشتر.. در هر صورت خوبن♡

سی‌دراما تاریخی عاشقانه‌‌ duoluo continent رو نصفه دیدم

کیدرامراعظم‌سایت‌می‌باشم🗿🤌🏻!-<Entj>
۵۱۸۱۵ پست.. بسی زیبا و قرینه    

عجب 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
من قهرمممم🥺 کسی منو تگ نمیکنه😭😅

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
وقتی بهونه نداری واسه هیت:/ کاش کامنت سایتت باز بود تا با قدرت آرمی اشناشی

این خوبه

یه خبر خونده بودم که گفته بد کوکی رباته    

دیگه فاقد عقل شدن

خیلی پیش همین اوایل عضویتم تو سایت بود یه بار عکس شوگا و گذاشتم تو سایت  زنه اومده بود میگفت چه طرفداری هستی که خود اعضا و نمیشناسی  همه ارمی ها بی عقلن از این جرفا

گفتم چطور نمیشناسم؟

گفت این عکسه که گذاشتی و میگی شوگاست من زدم نهت اسمش مین یونگیه نه شوگا    تا دوروز داشتم عر میزدم از خنده

https://daigo.ir/secret/1839468111  چالش)  اگر با دیگرانش بود میلی.....چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟

حالا شوخی بود یا نبود😐؟! زهرا چرا این طوری کرد😐

نمد خدایی

شاید یه طور دیگه شده یه جا  دیگه هم دعوا شده

نمدونم

زهرا و هم نمد      

https://daigo.ir/secret/1839468111  چالش)  اگر با دیگرانش بود میلی.....چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟

این خوبه یه خبر خونده بودم که گفته بد کوکی رباته       دیگه فاقد عقل شدن خیلی پی ...

اره منم شنیده بودم 

از بس تو دنیا خرگوشیش گم میشه فک میکنن رباته😂🤦🏻‍♀️

وای شت😂😂

باید نامجون و جیهوپ و تهیونگم میزاشتی فر بخوره پشماش😂

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!