2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636087 بازدید | 183757 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگفت پارمیدارو خیلی دوست داره باهاش از من بیشتر صمیمیه  تو کال میگفت.. ولی خب بگذریم

فقط جهت حرص دادن بود🏃🏻‍♀️👀

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
یعنییییی تاحالا حرفی انقدر روم تاثیر نذاشته بود

میدونم تاثیر گذارم  

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
به من؟:)مگه من عادت کردن دارم  من فقط یه ذره سگم  یه ذره

بلا نسبت سگ 

به حساب شما ام میرسم مصتر.

برو نونا کوچولو

گگگ هنوز بوکس میری؟ دستت که باز ضربه ندید؟؟

آره میرم

نرم چجوری خودمو تخلیع کنم

دستم که همیشه قرمزه... ولی مثل اوت دفعه نه زخم نیست

همزادم منظورت کی بود؟؟

جان همه روز لگدکوب...  صحبتی اگه هست....           https://harfeto.timefriend.net/16715666353897
هوم؟ چه معنیه هومای تو؟

این هوم ...

تو چ برداشتی کردی؟

منتظرت میمونم .... هرچقدر که لازم بود براش وقت بذار و باهاش کنار بیا ولی یادت نره ما همیشه پذیرات هستیم و دوستت داریم مراقب خودت باش