2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 709433 بازدید | 204436 پست
😂واقعا؟ اینقدر کمه بلینکی ها هوف😐بیچاره بلک پینگ

راستش سلیقه ای هست اما من کلا از آرتیست هایی که زیادی از خودشون تعریف میکنن و به خودشون میندازن خوشم نمیاد بلک پینک هم اینجوریه من هیتر نیستم اما نظرم اینه💔🤦🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂واقعا؟ اینقدر کمه بلینکی ها هوف😐بیچاره بلک پینگ

ریحونننننن برگشتنی کجا رفتی هاااااا😒🔪

چ‍‌ق‍‌د ن‍‌ی‍‌از دارم ی‍‌ک‍‌ی از س‍‌ک‍‌و‍‌ت‍‌م ب‍‌ف‍‌ه‍‌م‍ہ چہ م‍‌رگ‍‌م‍ہ و ف‍‌ق‍‌ط ب‍‌غ‍‌ل‍‌م ک‍‌ن‍ہ . . ! :)️
از خداشونم باشه😁😂😂 من کلا با بی تی اس از طریق هویچ و موز آشنا شدم داشتم موز و هویج میخوردم دوس ...

چرا خب 😂 نه من اون اویل یه خورده تعجب کردم وقتی ظاهرشون رو دیدم... 

ولی بدم نیومد 

بعدش ک آهنگ spring day رو گوش دادم دیگه خود سابقم نشدم...

چرا وقتی سهم من نبود،منو به لبخندش عادت داد؟
از خداشونم باشه😁😂😂 من کلا با بی تی اس از طریق هویچ و موز آشنا شدم داشتم موز و هویج میخوردم دوس ...

یه بار زنگ تفریح بود بعد دوستام فلش اورده بودن موزیک ویدیو هاشونو میزاشتن منم کلی ذوق کردم دیدمشون اون موقع هی قاطیشون میکردم😂😂😂😂 بعد دوستام عکساشونو نشونم میدادن من همش میگفتم چرا شبیه دختران😂😑

Be careful messing with honey😉 u might just stick