2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635487 بازدید | 183569 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعت سر لج برداشته بامن 

هیچکس حتی حرفاش نمیاد به کارم... 

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

آیدا خر نشو بذار یکم بگذره آروم شه حالا سر چی؟

خر چی ؟؟

چون بله برون دختر داییم بود و من از ظهر اونجا بودم و شب ساعت ۱ و نیم اومدم خونه، تازه من دم غروب پیچوندم ک بهش زنگ بزنم، دوبار زنگ زدم ولی جواب نداد، بعدم مجبور شدم برم، اونجا آنتن نداشت، بعدش ک دید زنگ زدم زنگ زد ولی چون آنتن نداشت نگرفت، بعدش من دیدم ۱۲ بار زنگ زده(وقتی آنتن اومد پیامش اومد ک فلانی اینقد زنگ زده) من رفتم خونه دیدم پیام داده قهرم، تقصیر منم نبود، ولی طفلی نگرانم شد چون گوشیم نگرفت، میگف باید بهم میگفتی ک نیستی، فک کنم دیروز حالش هم خوب نبود و منم نبودم .. 

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

خر چی ؟؟چون بله برون دختر داییم بود و من از ظهر اونجا بودم و شب ساعت ۱ و نیم اومدم خونه، تازه من دم ...

میشه بپرسم کی؟ 

دوستت؟ 

البته دوس داشتی جواب نده... 

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

خب... الان در مرحله ی اول باید چیکار کنم؟..

اول من باید بدونم تو چه وضعیتی هستی، اصن برای چی حالت بده؟ تو زندگیت شکست داشتی؟ یا صرفا کمبود محبت؟ 

من هنوز هیچی ازت نمیدونم ..

لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1668391652

ن میگم ول کنواسه من کل زندگیتو

نه ازت میخوام... 

که واسه من سفر کنی.. 

نه تو اصن دوس داری که خطر کنی... 

خر چی ؟؟چون بله برون دختر داییم بود و من از ظهر اونجا بودم و شب ساعت ۱ و نیم اومدم خونه، تازه من دم ...

منظورم اینه هول نشو 

البته حق داشته نگران و نارحت شه ولی آخه قهر...

نگران نباش چند روز دیگه اوکی میشه 

براش همینارو توضیح بده مطمئن باش طوری نمیشه براش مهمی پس جای نگرانی نیست

♡...We shine together
2810