2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 709533 بازدید | 204470 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جو اینجا روز به روز بدتر میشه

اگه همه برید  من دیگه تنها میشم دیگه برا چی بیام سایت با چه ذوقی تایپک ارمیا رو بزنم 😭😭😭

نوشتم‌ 🖊رو 🍂🍃خیس آبی من دوستدارم خدایی 🙎‍♀️💟❣🤞 چشم‌ انتظارم میدونم‌ چشم‌ ب‌ راهی 👁🙎‍♀️👀🚶‍♀️ تو روستای دلم ❣🤩🥰 تو تک ساقه این 🧍‍♂️🌱🍁🍀این شالیرازی 🙎‍♀️🤩 من واسه تو بیدارو 🙎‍♀️🧍‍♂️👀 تو بی‌خبر از 🙎‍♀️🚫💬از حال من 🥺 سر رو 🧠بالشتت🛏 میزاری چرا توی دلم 🤔💟بزر‌ بی مهری میکاری 🌱 یه جوری کشتنم‌ هر روز 🙎‍♀️🔫 دنبال قصاصم‌ من‌ 🚶‍♀️🩸🙎‍♀️ اینا اصلا سر پوچیم دوستدارن ببازم من 😍🙃 اره خنده داره حالمممم 😂اراجیف‌ میگم و‌ خوبم‌ 😶👌 اصلا باش قبول‌ تو خوب👌🙎‍♀️✅من از انسانیت‌ دورم🙎‍♀️🚫
نه همه نمیرن میمونن

رفتید دیگه عاطفه رفت ریحونه رفت 😞😞

نوشتم‌ 🖊رو 🍂🍃خیس آبی من دوستدارم خدایی 🙎‍♀️💟❣🤞 چشم‌ انتظارم میدونم‌ چشم‌ ب‌ راهی 👁🙎‍♀️👀🚶‍♀️ تو روستای دلم ❣🤩🥰 تو تک ساقه این 🧍‍♂️🌱🍁🍀این شالیرازی 🙎‍♀️🤩 من واسه تو بیدارو 🙎‍♀️🧍‍♂️👀 تو بی‌خبر از 🙎‍♀️🚫💬از حال من 🥺 سر رو 🧠بالشتت🛏 میزاری چرا توی دلم 🤔💟بزر‌ بی مهری میکاری 🌱 یه جوری کشتنم‌ هر روز 🙎‍♀️🔫 دنبال قصاصم‌ من‌ 🚶‍♀️🩸🙎‍♀️ اینا اصلا سر پوچیم دوستدارن ببازم من 😍🙃 اره خنده داره حالمممم 😂اراجیف‌ میگم و‌ خوبم‌ 😶👌 اصلا باش قبول‌ تو خوب👌🙎‍♀️✅من از انسانیت‌ دورم🙎‍♀️🚫
ریحون رفته؟؟؟؟؟؟؟؟

اره 😔

خوشبحالتون شماره همو دارید 😐 هیییی زندگییی 

صمیمی بیدیم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
اونم رف؟

تعلیق شد..

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
درخواست دادم تا لغو نشدم میخواستم بگم که خیلی پیشتون قبلا بهم خوش میگذشت.. و اینکه تولدمم هفته ی بعد ...

نونا 

از بلاکی درم بیار

@rose_ct    

ویولت عزیزم

اگه خواستی فیک بخونی توی گوگل سرچ کن سایت فضایی ها میاد بالا

اونجا ژانر فن فیک هارو میبینی باهاشون آشنا میشی

توی واتپد از وی پ‍ی ان استفاده کن

اولش واسه ثبت نام ایمیل بساز باهاش وارد شو و رمزت رو بخاطر بسپار

جستجو کنی هر نوع فن فیکی بخوای واست میاد بالا

اگه هم خواستی ووت و کامنت بذاری واسه انگیزه دادن به نویسنده های بیچاره هم باید احراز هویت کنی

یه لینک میاد رو ایمیلت 

واردش شو 

مشکل ووت و کامنتت هم حل میشه

اولش که وارد شدی برو توی قسمت پروفایل زبان رو روی فارسی تنظیم کن

.

.

.

دوست دارم:)