2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 750228 بازدید | 213729 پست
مرسییییی فداتشم انشالله توهمممم💜💜لپ فندقو هم از طرف من ببوس کیوت خانمممم🥲

چشمممم حتمااااااا خوشگلم 😘😘😘😘😘😘😘اینم بوسای فندق به تو تازه یادگرفته بوس کنه

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
بیشتر ببینید
چشمممم حتمااااااا خوشگلم 😘😘😘😘😘😘😘اینم بوسای فندق به تو تازه یادگرفته بوس کنه

بوسسسسسسس😘😘

واییییییی ننهههه

بم ی عکس از کوشولو بدهکاریااا

بازکردن لینک فقط برا هیترا توصیه میشه https://cdn.imgurl.ir/uploads/q691401_VID_20250328_152120_945.mp4                                              [..BTS+ARMY..]=Love,Life,Family,Friend,Hope

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بوسسسسسسس😘😘واییییییی ننههههبم ی عکس از کوشولو بدهکاریااا

عزززیزم حتما برات یروز میفرستم فقط باید تلگراممو وصل کنم اونوقت حتما

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
بیشتر ببینید
عزززیزم حتما برات یروز میفرستم فقط باید تلگراممو وصل کنم اونوقت حتما

باشههه خوشگلمم

راستی امشب دعا کن منو یادت نرهه

بازکردن لینک فقط برا هیترا توصیه میشه https://cdn.imgurl.ir/uploads/q691401_VID_20250328_152120_945.mp4                                              [..BTS+ARMY..]=Love,Life,Family,Friend,Hope

بیشتر ببینید
باشههه خوشگلممراستی امشب دعا کن منو یادت نرهه

چشم عزیزم اگه قابل باشم 

توام همینطور بااون دل پاکت خیلی واسمون دعاکن ❤😘

بیشتر ببینید
چشم عزیزم اگه قابل باشم توام همینطور بااون دل پاکت خیلی واسمون دعاکن ❤😘

فداتشمم مننن

چشممم قشنگم دل پاک ک چ عرض کنم..ولی خب با همین دلی ک دارم از ته قلب خواهان خوشبختی خودتو کوچولوتم؛)

سایه ت بالاسرش مستداممم

بیشتر ببینید
فداتشمم منننچشممم قشنگم دل پاک ک چ عرض کنم..ولی خب با همین دلی ک دارم از ته قلب خواهان خوشبختی خودتو ...

قربونت بااین دعای قشنگت ولی از همینجا میتونم حس کنم که چقدررررر مهربون و دل بزرگی داری مطمئنم خانوووم کوچولوو 

انشالله که امسال سال موفقیتات باشه و بیای برامون تعریف کنی وماهم ذوق کنیم 

بیشتر ببینید
قربونت بااین دعای قشنگت ولی از همینجا میتونم حس کنم که چقدررررر مهربون و دل بزرگی داری مطمئنم خانووو ...

وایییییی کیوت ذوب شدم مننن

مرسیییییی خوشگلمم

واییی فداتشمم مرسی ایشالااا

بیشتر ببینید
هیچ خبر فاتحه

ن منظورم پدربزرگت نبود

ینی بعد گذاشتن کامنتم دیدم ک تو تاپیکت نوشی پدربزرگت فوت شده

من منظورم خودت بودی

اونموقع ی تاپیک فان زده بودی بعدش ادا پدربزرگا رو دراورده بودی با یسری ارواح..

بیشتر ببینید
ن منظورم پدربزرگت نبودینی بعد گذاشتن کامنتم دیدم ک تو تاپیکت نوشی پدربزرگت فوت شدهمن منظورم خودت بود ...

متوجه منظورت شدم من بابابزرگ این تاپیگم 

هیچ خبر و فاتحه هم برا خودم بود

🚬
خب من خودم دوست ندارم مرکز توجه باشماز بچگی سعی کردم همچین حسی بینمون نباشهولی مثل اینکه نمیشه جلوشو ...

بزار بزرگتر بشه شاید بهتر شد

سعی کن زیادم پا پیچش نشی

*نه‌لایک‌کنید..نه‌کسی‌ریپ‌بزنه‌‌*‌‌                                                         کاش ماهیِ عید بودم، نزدیک به مرگ -

اصلا بدم میاد از اینکه مقابلم جبهه میگیرنخب به من چه که ازم تعریف میکننبدون اینکه بشناسنم میگن مغرور ...

برخوردت باعث میشه و همینطور وایبی که ازت میگیرن 

..

صدبار گفتم بیخیال دهن مردم، در این مورد واقعا و به شدت باید رو خودت کارکنی

*نه‌لایک‌کنید..نه‌کسی‌ریپ‌بزنه‌‌*‌‌                                                         کاش ماهیِ عید بودم، نزدیک به مرگ -

بابابزرگم امشب حرفِ قشنگی زد؛

گف مردم زخم و پنهان میکنن..نباید اینکارو کنن‌‌..

بابابزرگم امشب حرفِ قشنگی زد؛گف مردم زخم و پنهان میکنن..نباید اینکارو کنن‌‌..

اینم بگم که این درباره همه صدق نمیکنه..ولی خب..بعضی وقتام نباید مخفیش کنی..