2777
2789

هم زبان و بخونم و هندل کنم 🥲

اینطوریم که مثلا زیستو میخونم بعد از اونور استرس میگیرم میرم زبان میخونم این چرخه ادامه داره 😐🤦🏼‍♀️

از زیستم حالم بهم میخوره 🤦🏼‍♀️

مخصوصا کتاب که همه چیزو چپونده یه جا اصلا 

واضح توضیح نداده 🤌🏼

کاش هیچ وقت پامو تجربی نداشته بودم 

میترسم زیستو بیفتم🥲💔 

راستی یازدهمم 

یه راهکار بدین❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زبان درس جدا نداره که ! همون درسها تجربی بخون که زبان هم شاملش میشه 

پسر منم ریاضی و تمرکزش روی درسهای ریاضی ولی هدفش زبان 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

زبان درس جدا نداره که ! همون درسها تجربی بخون که زبان هم شاملش میشه پسر منم ریاضی و تمرکزش روی درسها ...

درسته 

همون کتابای زبان مدرسس 

ولی اینقدر همین کنکور زبان و سخت میدن 

اصلا در حد کتابای دبیرستان نیس 

باید تمرکز رو یکی باشه البته درسای عمومی هم تاثیر داره 

تو کنکور زبان درسای تخصصی تاثیری نداره

اگه رتبه خوب میخوای باید یکیشو فقط ادامه بدی و خب به نظرم چون زیست دوست نداری همون زبان رو ادامه بده

اره 

ولی حداقل نمره قبولیه زیستو باید بیارم 

اینم نمی‌دونم چجوری خیلی سختم میاد 

فقط می‌خوام زیست نهاییو قبول بشم 

نمی‌دونم چیکار کنم 

میرم سمتش اصلا حالیم نمیشه 

درسته همون کتابای زبان مدرسس ولی اینقدر همین کنکور زبان و سخت میدن اصلا در حد کتابای دبیرستان نیس با ...

از کتابای شهاب اناری استفاده کن خیلی منبع خوبیه خودم دارم استفاده میکنم 

یه دختر با پوست تیره که موهاش فرفریه:) 

مثل خواعر منی اون دوازدهمه

اونم میخواد کنکور زبان بده؟ 

وایی بهش بگو 

این زیست کوفتیو چجوری میخونه 

من دهمم بزور رد کردم 

میترسم نهایی امسال زیستو بیفتم🤦🏼‍♀️

من سالها پیش انسانی و زبان با هم کنکور دادم

زبان تخصصی خیلی سخته اگر کلاس خوب رفتی تا سطح بالا یا مثلا کشور انگلیسی زبان زندگی کردی میتونی رتبه خوب بیاری

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید
اونم میخواد کنکور زبان بده؟ وایی بهش بگو این زیست کوفتیو چجوری میخونه من دهمم بزور رد کردم میترسم نه ...

با بدبختی میخونه 😂

برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کن💝                              ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕