|
مشاهده متن کامل بحث +
706013 بازدید
|
203560 پست
@marneyyyyyy
@violet_d
@army_cute
@army_kdramer
اگه کسی جا موند بتگید
شوگولیو یادم رففف
هیتر . توهین: گزارش زدن توسط کل گروه
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
مگو که خاطرت از حرف من مکدر شدکه روی آینه جای نفس نمی ماند
طلای اصل و بدل آنچنان یکی شده اند که عشق جز به هوای هوس نمی ماند
وسط شلوغی دنیا... وسط این همه سروصدا و قیل و قال.... یکهو دلت می گیرد؛ یادت می آید چقدر دلت گرفته! چند وقت است حالت خوب نیست... روزها آمدند و رفتند؛ اما زندگی نکردی! تازه حس میکنی روزمرگی هایت، یک جایِ خالی بزرگ دارند..... چیزی کم است از جنس زلالی و لطافت... از تبار ناب بودن و اصالت.... چیزی مثل یک درِگوشی عاشقانه...♡ یک خلوت با خودِخودِ بی نهایت:)
طلای اصل و بدل آنچنان یکی شده اندکه عشق جز به هوای هوس نمی ماند
مرا چه دوست چه دشمن ز دست او برهان که این طبیب به فریادرس نمی ماند
وسط شلوغی دنیا... وسط این همه سروصدا و قیل و قال.... یکهو دلت می گیرد؛ یادت می آید چقدر دلت گرفته! چند وقت است حالت خوب نیست... روزها آمدند و رفتند؛ اما زندگی نکردی! تازه حس میکنی روزمرگی هایت، یک جایِ خالی بزرگ دارند..... چیزی کم است از جنس زلالی و لطافت... از تبار ناب بودن و اصالت.... چیزی مثل یک درِگوشی عاشقانه...♡ یک خلوت با خودِخودِ بی نهایت:)
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
هعی ریحون الهی اسنیپ عنتر بمیره پروفسور دامبلدور رو کشت.. :) هری پاتر رو که یادتهیه دشمن داشت که پدر ...
عاا اره یادم اومد
چقدر سر اینا حرص خوردم من🥲😂
هعی ریحون الهی اسنیپ عنتر بمیره پروفسور دامبلدور رو کشت.. :) هری پاتر رو که یادتهیه دشمن داشت که پدر ...
😭😂نگو اسنیپ بیچاره من چه گناهی کرده اون خوب بود میخواست مهربون باشه همش تقصیر عشق بین اون و مادر هری بود انقدر تو فصلاش دلم برای اسنیپ و دراکو میسوخت که حد نداره