2777
2789

اول اینو بگم زن عموم به شدت دورو هست و زن درستی نیست با کل خانواده ماهم مشکل داره قبلا هم به عموم خیانت کرده و .... ابنارو گفتم بدونید آدم نانجیبیه 

ما چند روز پیش باغ بابام بودیم همه فامیل دعوت بودند بعد پسر عمم تازه زن گرفته زنشم بود ...

بعد زن عموم شروع کرد به مسخره کردن بابام گفت  خور و پوف میکنه و ادای سگ دراورد .

.. 

منم کشیدمش تو اتاق بهش گفتم میخوای بخندی خودتو سوژه کن حرف اضافه نزن 

بعد زن عموم به شدت ناراحت شد که زدم تو دهنش لالش کردم

بعد نیم ساعت دیدم تازه عروسو کشیده کنار داره پچ پچ میکنه و منو نگاه میکنند 

حتی شوهرمم فهمید داره از من بد میگه تو گوشش 

میترسم بهم تهمت زده باشه مثلا گفته باشه شوهرش داره خیانت میکنه یا گفته باشه دختر درستی نیست مراقبش باش و یا زر زر های دیگه 

چیکار کنم از کجا بفهمم چی گفته ؟ به عمم بسپارم از دهن عروسش بکشه بیرون ؟ چیکار کنم ؟

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنبال شر میگردی؟ول کن

نمیخوام بهم تهمت بزنه از تهمت میترسم 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

نیازی نیست کاری کنی اون خانومم کم کم به شناخت میرسه. من یکی از همکارای تازه واردم بعد یه مدت اومد بهم گفت تو که خیلی خوبی به من گفتن از فلانی دوری کن ادم خوبی نیست من حتی نپرسیدم کی گفته؟ فقط گفتم حتما دلیلی داشته حالا تو خودش مشکل دیده یا من خدا بهتر میدونه

اصلا این بشرو چرا دعوا میکنین باغتون؟!

همه فامیل بودند این تهفه هم بود از وقتیم ازدواج کردم کلا چش دیدن منو نداره فاصله سنیشم با من کمه بدجور حسودیمو میکنه

نیازی نیست کاری کنی اون خانومم کم کم به شناخت میرسه. من یکی از همکارای تازه واردم بعد یه مدت اومد به ...

درسته

شاید یه چیز الکی گفته

خب از همون چیز الکی میترسم اگه بگه شوهرشو تو کافه با یه زن دیگه دیدم یا بگه داره به شوهرش خیانت میکنه یا بگه به شوهرت چش داشت مجردیا و ... 

خب از همون چیز الکی میترسم اگه بگه شوهرشو تو کافه با یه زن دیگه دیدم یا بگه داره به شوهرش خیانت میکن ...

اخه چرا باید این حرفا رو بزنه؟؟؟؟؟؟؟

بزنه هم کسی باور نمیکنه 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

اخه چرا باید این حرفا رو بزنه؟؟؟؟؟؟؟بزنه هم کسی باور نمیکنه

برای اینکه خرابه عزیزم اول تاپیک هم گفتم خودش سابقه خیانت داره عموم به خاطر بچه بخشید ولی الانم دوس پسر داره یه بارم بهم گفت به زودی طلاق میگیرم 

اینجور آدما ابرو و شرف ندارند چون کاملا مشخص بود داره حرف منو زیر گوش تازه عروس پچ‌پچ میکنه

برای اینکه خرابه عزیزم اول تاپیک هم گفتم خودش سابقه خیانت داره عموم به خاطر بچه بخشید ولی الانم دوس ...

عجب زن شریه ها 

اخه نمیترسه به گوشت برسه بری رو برو کنی؟

اخه حالا هرچی بری بپرسی بدتره انگار  مثلا کاری کردی میترسی بقبه بفهمن‌

اصلا با این معاشرت نکنین خیلی فتنست

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟