2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 697275 بازدید | 200875 پست
قربونت😅❤️💜برگام😐😐😐😐با این همه هوش و ذکاوت میخوای چه کار کنی براش برنامه داری ؟اگه ازش استفاده ...

خودمم نخوام خانوادم برام برنامه چیدن😅

از بچگی روم سرمایه گذاری کردن که با لجبازی من کمی به مشکل خوردن 

تازگیا دیگه مقاومت نمیکنم

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   ✯ღ☆☆꧁༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒꧂☆☆ღ✯ـ  ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙             

قربونت😅❤️💜برگام😐😐😐😐با این همه هوش و ذکاوت میخوای چه کار کنی براش برنامه داری ؟اگه ازش استفاده ...

میدونی چرا اسمشو گذاشتم تصادفی؟!

چون خودم مثل بقیه فکر نمیکردم

همه بهم میگفتن ولی باور نمیکردم

تا اینکه به خودم ثابت شد حقیقت داره و مسیر زندگیمو تغییر داد

برای من همیشه تصادفی میمونه

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   ✯ღ☆☆꧁༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒꧂☆☆ღ✯ـ  ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙             

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عع واپس اونی هسی ایتجاچون من هنو جز شیرخواران رده بندی میشم

اه عزیزم من بزرگتونم

حالا دست اونیتو ببوس💅

Tu m’as dit “J’ai rendez-vousDans un sous-sol avec des fousQui vivent la guitare à la mainDu soir au matin”Alors je t’ai accompagnéeOn a chanté, on a danséEt l’on n’a même pas penséÀ s’embrasser…
اونی باید دست منو ببوسههه.من کوچیکترممم😔🪡

نه دیگه بزرگترا فقط یه دست میکشن رو سر کوچیکا

Tu m’as dit “J’ai rendez-vousDans un sous-sol avec des fousQui vivent la guitare à la mainDu soir au matin”Alors je t’ai accompagnéeOn a chanté, on a danséEt l’on n’a même pas penséÀ s’embrasser…
ولی میبوسن هممم

باشه حالا چون کوچیکی بوست هم میکنم

😂😌عالیهجایزت موچی میدم بهتبیااز خانواده ‌ی پارک هاس

وای چه جایزه بامزه ایییی😂