2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 679214 بازدید | 196159 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نداشتیم که

الان ک داریم

Jin :هرگز دل کسی رو نشکن، اون فقط یکی ازش داره"     Suga : آره، بجاش استخواناشو بزن بشکن، از اون 206 تا داره!                          لینکِ ناشناس :        https://daigo.ir/secret/1727265412

بچه ها نمیدونم منو اینجا میشناسین یا نه چون خیلی کم میام

فقط اگه میشه کمکم کنین 🥲

من به یه نفر تو تلگرام پیام دادم که اون ازم پیام فحش داره و من ازش نود داشتم، یعنی خودش بهم نود داده بود من نخواسته بودم

بعد تهدیدم می‌کنه میگه شوهرم تو فتاس و آیدیتو دادم و اینا

بعد منم بلاکش کردم چتمونو دو طرفه پاک کردم یعنی پیامارو اگه اسکرین شات نگرفته باشه یا به سیو‌مسیجاش نفرستاده باشه کلا نداره دیگه

بعد یه ساعت بهش پیام دادم ادعا کردم گوشی دست دختر خواهر شوهرم بوده و گفتم معذرت می‌خوام اما اون گفت همه چی معلوم میشه و شب خوش و ...

گفت بذار شوهرم بیاد نشونتون میدم وقتی پرسیدم مگه چیشده .

بازم الان بلاکش کردم چتارو دو طرفه پاک کردم .

آیدیمم عوض کردم یعنی فکر نکنم بتونه بهم دسترسی داشته باشه دیگه

نه دلم خیالم راحت شده اما هنوز مطمئن نیستم و میترسم کاری کنه . شمارمم به اسم مامانمه بابت اونم خیلی استرس دارم

چیکار کنممم

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

بچه ها نمیدونم منو اینجا میشناسین یا نه چون خیلی کم میامفقط اگه میشه کمکم کنین 🥲من به یه نفر تو تلگ ...

@ملکه__بنفش    

اگه تو  سایتی بیا:)))

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

@ملکه__بنفش اگه تو سایتی بیا:)))

مهرسا چیکار کردی؟

اصلا برای چی با کسی ک انقد ب خودت بزرگتره در ارتباطی

نود؟اون همون موقعی ک نود داد باید بلاک میکردی

چرا نود داد اصن؟

نترس کاری نمیتونه بکنه ..ینی امیدوارم

قضیه فحش چیه؟

چرا انقد ناقص حرف میزنی

[...ARMY...]

بچه ها نمیدونم منو اینجا میشناسین یا نه چون خیلی کم میامفقط اگه میشه کمکم کنین 🥲من به یه نفر تو تلگ ...

دختر چرا انقدر تو زود باوری 😐

عمرا شوهرش تو فتا باشه 

الان هم که آیدیتو عوض کردی محاله پیدات کنن 

بعد رفتی تازه ازش عذر خواهی هم کردی ؟ بابا تو دیگه کی هستی 

نترس با هیچی نمیشه 

کار غیر اخلاقیه ولی من ب جات بودم میدیدم زر زر میکنه بهش میگفتم گوه خوری کنی نودت رو میفرستم برا شوهرت بفهمه 😂

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야