2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 679267 بازدید | 196162 پست
مهرسا چیکار کردی؟اصلا برای چی با کسی ک انقد ب خودت بزرگتره در ارتباطینود؟اون همون موقعی ک نود داد با ...

بابا ارتباط چه کوفتیه در حد دوست معمولی داشتم با دختره چت میکردم ۲۶ سالش بود بهش گفتم خیلی خوشگلی حیفی و اینا بهش برخورد دعوا کرد

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

تو مگ اصن شوهر داری بچه ک خواهر شوهر داشته باشی

مجبور بودم اینو بگم دیگه 😂

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر چرا انقدر تو زود باوری 😐عمرا شوهرش تو فتا باشه الان هم که آیدیتو عوض کردی محاله پیدات کنن بعد ...

دیگه نمیدونم فقط اون لحظه 💩 به خودم

همینارو گفتی؟مهرسا واس چی نود داده بهت ؟

بابا من چه میدونم یهو کلی گیف چیز فرستاد منم نمیدونستم چی بگم فیلمم فرستاد فقط گفتم خوشگلی حیفه خودتو پای این چیزا هدر نده

گفتم یه نصیحت کنم بهت و این حرفارو زدم بعد گفت ببین کی اینارو بهم میگه یه دختر ج...ق..ی :))) من اینجوری بودم که ودف داداش چرا لقب خودتو به من میدی؟ بعدم همینجوری بحث شد و اونارو گفت .

بابا من چه میدونم یهو کلی گیف چیز فرستاد منم نمیدونستم چی بگم فیلمم فرستاد فقط گفتم خوشگلی حیفه خودت ...

خودتم میدونی ک داری ازم یچیو قایم میکنی هوم؟

البته-

اگ همینا باشه جای نگرانی نداره چون تو چیزی نگفتی و میتونی توهم تهدید مقابل کنی بگی اگ بیخودی شکایت کنی خودمم متقابلا همه چیو ب خانوادم نشون دادم و زیادی زر بزنی شکایت میکنم ع دست

ولی..

اگ اونچیزی ک فک میکنم باشه 

اگ ی درصد طرف مرض داشته باشه و ب احتمال یک هزارم درصد شکایت کنه پای دوتاتون بدجور گیره

ک اونم اونقد سسخل نیس ک کاری کنه برا خود دردسر درس شه

تهدید الکی بوده 

فمیده بچه ای باور میکنی

بیخیال بابا نگران نباش

[...ARMY...]

بچه ها نمیدونم منو اینجا میشناسین یا نه چون خیلی کم میامفقط اگه میشه کمکم کنین 🥲من به یه نفر تو تلگ ...

واا تهدید چیه این وسطط؟ تو ازش اتو داری بعد اون داره تهدید میکنه؟