2777
2789
عنوان

بخاطر پریود جدا شدیم

314 بازدید | 16 پست

من دقیقا ۲۰ روز پریود بودم وضع رحمم به هم ریخته بود و حال روحیمو تمام داغون کرده بود درحدی که میگفتم خودکشی میکنم و طلاق میگیرم و همسرمو جلو مادرم از خونه انداختم بیرون و کلی غرورشو شکوندم 

اصلا دست خودم نبود واقعا حالم داغون بود الکی مینشستم گریه میکردم....الان چن روزه پریودم تمام شده حالم خوبه و پشیمانم ...الان شوهرم دیگه راضی به زندگی با من نیست ...به نظرتون چیکار کنم

مگه چی کار کرد که بیرونش کردی؟

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدای من دختر ریدی ب طرف

بگی پریود بودمم باز براش توجیح قابل پذیرشی نیست

نظری ندارم ب عنوان راهکار

فقط تو خراب کردی همه چیو خودت😂

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بخاطر خونریزی میگفتی میخام‌ خودکشی کنم و طلاق بگیرم.؟ من با همسرت موافقم خواهر

بابا میگم از نظر هورمونی کامل داغون شدم و دست خودم نبود اصلا انگار دیوونه بودم

این جدید بود 

عزیزم یه دکتر می‌رفتی بهتر نبود ؟ 

خب یه دلیل داره این همه خونریزی 

بیخود زندگیت رو خراب کردی 

یکم زمان بگذره شاید کوتاه اومد 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سخته واقعاً ....چی بگم 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
این جدید بود عزیزم یه دکتر می‌رفتی بهتر نبود ؟ خب یه دلیل داره این همه خونریزی بیخود زندگیت رو خراب ...

اولش رفتم دکتر بعدش سونو نوشت و انقد افسرده بودم اصلا نمیتونستم برم دکتر و پیگیری کنم همسرمم کارش شهر دیگه س

شاید کم خونی

واقعا بیس روز واسه پریودی عادی نیس حتما دکتر برو سنو بده

با همسرتم صحبت کن بگو پریودی و کم خون بودی و هورمونات بهم ریخته بود  واسه همین تند برخورد کردی و معذرت خواهی کن ایشون باید شما رو درک کنن

اولش رفتم دکتر بعدش سونو نوشت و انقد افسرده بودم اصلا نمیتونستم برم دکتر و پیگیری کنم همسرمم کارش شه ...

🥲🥲🥲🥲 حالا الان یکم زمان بده بهش 

امیدوارم حل بشه مشکلتون 

مشاوره برید هم خوبه 

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40