2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 669311 بازدید | 193336 پست
حالا عزیزم چون خودمونی تر شدیماون فیک لاوه هست؟اسمش صغراستاسم اون عسله هم کلثومهدیگه گفتم بدونی چون ...

وا درک نمیکنم چرا وقتی اسم به این قشنگی دارن با عسل و... جایگزین میکنن😔

Tu m’as dit “J’ai rendez-vousDans un sous-sol avec des fousQui vivent la guitare à la mainDu soir au matin”Alors je t’ai accompagnéeOn a chanté, on a danséEt l’on n’a même pas penséÀ s’embrasser…

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای چقدر بهت گفتم شیوا باید خواسمون به حرفامون باشه بچه اسبیا کار دستمون دادچقدر بهش یاد دادیم اسمشو ...

عسل نکنه ب بلوغ زود رس برسه این بچههه؟؟

آینده اش خراب نشه از الان شوهر شوهر میکنه؟

والا من همسن این بودم ته خلافم این بود میگفتم نامجون چقد نرمه😂

باید خودشو بپذیره ولی متاسفانه قبول نمیکنه 

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

وا درک نمیکنم چرا وقتی اسم به این قشنگی دارن با عسل و... جایگزین میکنن😔

وای آخه از بس با این اسما کراش میشیم

میخوایم کمتر مزاحممون شن

اسم واقعیتو توهم بگووو..از زیرنقاب بیا بیرون😔

[...ARMY...]

ای وای بر منوا مصیبتهاحالا میگمااینا دروغ میگنمن اسمم کبری‌ست4سالمهکیلی کیلی هم کم پارسی بلدم

کوچولو تو اینجا چیکار میکنی اینجا برات زوده هنوز

Tu m’as dit “J’ai rendez-vousDans un sous-sol avec des fousQui vivent la guitare à la mainDu soir au matin”Alors je t’ai accompagnéeOn a chanté, on a danséEt l’on n’a même pas penséÀ s’embrasser…
عسل نکنه ب بلوغ زود رس برسه این بچههه؟؟آینده اش خراب نشه از الان شوهر شوهر میکنه؟والا من همسن این بو ...

تقصیر من تویه دیگه 

اگه یهو بگه شوهر میخوام چه کار کنیم ها؟

مامانش اینو دست ما سپرد بعد ما اینجوری......

کبری خیلی خودشو اذیت میکنه کلا

واقعا منو عسل همیشه بهش میگیم با آرمی صادق باش ولی نمیفهمه دیه

تو خودتم که صغرا بودی کلک

تف😑🤣🤣🤣حرف بچه کلاس ششمی رو باور نکن خانمم

فعلا که معلوم شد ۴ سالشه😂