2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 635501 بازدید | 183571 پست
امرو پیام داده از دستم ناراحت شدی بهت گفتم😑گفتم برام مهم نبوده ولی تو دوست واقعی بودی با اینکه میدو ...

اییییی ریدم دهنش 

نغمع بیا برو این دیوب و بلاک کن 

چقد سمی این بشررررر

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اییییی ریدم دهنش نغمع بیا برو این دیوب و بلاک کن چقد سمی این بشررررر

دیگه پیام داد سین نکردم 

فهمید ریده ابم قعطه

ستی یه حس خوبی دارم الان

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

دیگه پیام داد سین نکردم فهمید ریده ابم قعطهستی یه حس خوبی دارم الان

خوب کاری کردی دمت گرم سید

بش بگو سنگ بدم؟

چون جوابشو ندادی؟

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

خوب کاری کردی دمت گرم سیدبش بگو سنگ بدم؟چون جوابشو ندادی؟

چون آدمای سمی از زندگیم بیرون کردم

یادم میاد برای یه لاشی ناراحت بودم دلم میخواد خودمو جر بدم

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

نمیدممم

اقااااا بدع میرم خصوصیش میگم این بچه خیلییییی بی عدالتهههههه

چون آدمای سمی از زندگیم بیرون کردمیادم میاد برای یه لاشی ناراحت بودم دلم میخواد خودمو جر بدم

ارع لامصب درکش کردم قبلا خیلی حس خفنیه

اصن سبک میشییی

دمت گرم حاجی🍬

مامانم درخواس کسیو جز من قبول نکردههههههه

داداش تو بدع م ی کاری میکنم خودش قبول کنهههههه

مامانم سال ب سال ان نمیشه

😒اخرین تلاشای لیا:

2810