2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 636087 بازدید | 183757 پست

الان تاپیک بغلی دختره میگه سوزن رو صندلی دوستم گذاشتم نشست روش😐

اونیکی میگه رفت تو کونش؟😑🔪

خدایا منو شیر موز کن

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

چون ایدا گفت بهت کاری ندارم😒

☹️☹️☹️☹️☹️

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان تاپیک بغلی دختره میگه سوزن رو صندلی دوستم گذاشتم نشست روش😐اونیکی میگه رفت تو کونش؟😑🔪خدایا من ...

برگاااام

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

استیکر دیگه نداری

☹️☹️☹️☹️☹️

ناموسا اینادیگه کینماکی هستیماینجا کجاست

دقیقا 

تو هر تاپیکی میری میگی دیگع سم تر ازاین نمیبینم ولی تاپیک بعدیش بدتره🤦🏻‍♀️😂

اینقدربزار تا بترکی(شوخی بود😁)

☹️☹️☹️

دلم میخواد همین الان یکی زنگ بزنه منو به یک شام خوشمزه دعوت کنه ترجیحا سوشی باشه بهتره😐

@anam1386 بچه تو کوشی؟

نبودم حس میشه؟ 

اتفاقا همین الان اومدم حال احوالی بگیرم

خب چخبر از مدرسههههه 😔😂😂

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

دلم میخواد همین الان یکی زنگ بزنه منو به یک شام خوشمزه دعوت کنه ترجیحا سوشی باشه بهتره😐

سوشی دوست داری؟ 

برخلاف چیزی که فکر میکردم یه بار که تستش کردم اصلا دوسش نداشتم... 

☁🌙به قول حسین پناهی: مشکل ما از جایی شروع شد که نگاه ما به هم، نگاه آدم به آدم نبود، نگاه آدم به فرصت بود..

سوشی دوست داری؟ برخلاف چیزی که فکر میکردم یه بار که تستش کردم اصلا دوسش نداشتم...

آرههه خیلی دوستدارم امتحانش کنم

چطور بود ماهی خام گرفتی؟؟