2777
2789
من رشتم کامپیوتره دوره اش رو هم رفتم برادرم هم رفته خب اگه جایی پارتی داشته باشی آره به دردت میخوره ولی اگه فکر کنی با این مدرک هر جا رفتی میگن بفرما کار نه اینطور نیست چون نت ورک پلاس مقدمه شبکه است مگه اینکه بقیه دوره ها هم کامل بری اونوقت خیلی راحت تر کار گیر میاری
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
من هیچ آشنایی ندارم و از طرف به شدذت نیاز به کار دارم. از این جهت پرسیدم . در کل ارزش رفتن داره ؟ برای من که رشته ام چیز دیگر ( حقوق ) بوده دوره فشرده 3 روزه بهتره یا دوره یک ماهه . یعنی در کل سخته برای تازه کارها یا نه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه دوره فشرده هم هست بنظرم فشرده بری بهتره آخه نت ورک پلاس چیزی نداره واقعا یه سری چیزای تءوری هست که واقعا برای کار به نظرم به درد نمیخوره سخت نیست اصلا . زیادم ربطی به پیش زمینه کامپیوتر نداره ولی بعدش به نظرم حتما بقیه دوره های شبکه رو هم برو . حداقل ماکروسافت رو بعدش برو واسه کار پیدا کردن خیلی خوبه
خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
اگه دوره فشرده هم هست بنظرم فشرده بری بهتره آخه نت ورک پلاس چیزی نداره واقعا یه سری چیزای تءوری هست که واقعا برای کار به نظرم به درد نمیخوره سخت نیست اصلا . زیادم ربطی به پیش زمینه کامپیوتر نداره ولی بعدش به نظرم حتما بقیه دوره های شبکه رو هم برو . حداقل ماکروسافت رو بعدش برو واسه کار پیدا کردن خیلی خوبه