2777
2789
زن ستیزی برای مثال.  ارث زن نصف مرده.  زن همیشه اجازه اش دست شوهر و باباشه زن بعد ازدوا ...

ارث زن نصف مرده چون نان آور خانه مرد هست و بر مرد واجبه که نفقه رو تامین کنه اما بر زن واجب نیست

اجازه زن دست مرد هست اما فقط در امور خدا یعنی اگر دستورات همسرتون مطابق گفتار خداباشه موظف هستید اطاعت کنید و گرنه نباید از دستو همسر پیروی کنید مثلاً اگه همسرتون بگه باید بری فلان جا گناه کنی شما اطاعت نباید بکنی

در مورد زن گرفتن 

خدا گفته مرد می‌تونه زن دیگه بگیره 

چون در برخی شرایط بعضی ها ناچارند اما 

مثلاخدا تو قرآن گفته باید بین زنانتان با عدالت برخورد کنید ولی نمیتوانید چون نمی تونید پس دنبال زن دوم نروید 

در واقع خدا حلال کرده ولی شرایطش سخته 

اللهم عجل لولیک الفرج
صیغه تا ۴ زن که در اسلام جایزه پس چرا اینقدر در جامعه دید بدی نسبت بش هست؟

معلومه که بده همین مونده خیانت مردا عادی بشه

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم پوشیدن چادر هیچ اجباری نیست خداوند گفته باید پوشیده باشه یه قانون از طرف خدا بهش میگن تعبدی ...

خب منم چادر رو نگفتم.

منطورم با سر باز بود.

برا غسل هم همون سواله برام.

و متاسفانه جواب شما و جواب های مشابه که میگن علت تداره،قانعم نمیکنه

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
الان مثلا اون پول دارا خوشبختا ازمایش نمیخوان؟؟؟!! 

عزیزم اوناهم تو پولشون درآزمایشن 

اون دنیا وقتی احوال هم دیگه رو میبینیم میگیم ای کاش خدا اون دنیا به ما چیزی نمی‌داد و همه رو تو آخرت به ما میداد

کلا قابل قیاس نیست

فرشته از مردم میپرسند چند وقت در دنیا زندگی کردی همه ما میگیم یه روز 

اما فرشته ها می‌کند نه شما مثلاً ۷۰ سال اون دنیا زندگی کردید 

تا این حد اون دنیا بزرگ و سخت واین دنیا کوتاه واسونه

اللهم عجل لولیک الفرج
الان چرا باید اجازه یه دختر همش دست باباش باشه؟  

عزیزم همه چیز در راستای اطاعت از خداست نه بنده خدا 

شما باید تا وقتی از پدر اطاعت کنی که خدا راضی باشه اگه بابات یه فیلم سوپر بگیره بیاره خونه بگه باید نگاه کنی نباید از پدرت اطاعت کن یا بگه نمی‌خوام نماز بخونی

کلا خدا پدر ها و همسر ها رو چون باغیرت آفریده و خیر خواه برای همین این طور گفته

البته ممکنه استثناهم وجود داشته باشه که آدم نباید از دستوراتی که خلاف دستورات خداست پیروی کنه 

اللهم عجل لولیک الفرج
وایییی  دستت درد نکنه من چند وقت گیش تاپیک زدم گفتم سوالات دینی دارم کسی نیست جواب بده.  ...

عزیزکم

زیبا جانم

دین اسلام‌دین سراسر زیبای و تکامل هست

تنها دینی که برای زن ارزش ولای میزاره وزنان از منزلت زیادی برخوردار هستن شما‌یک نمونه از زن ستیری برای من بیان کنید؟

خداوند عادل هست اگر برابری باشه دیگه زندگی فایده نداره

وقتی کسی پولدار وبه یک فقیر کمک  میکنه وقتی کسی دست یک یتیم میگیری وکل مخارجش بر عهده میگیره اینا ها همه لذت بخش هستن 

و در اخر هیچ کس بدبخت افریدع نمیشه

سرتوشت انسان ها به خود ادم بستگی داره

سلام

وقتی که ما فوت میشیم.میریم در عالم برزخ جهنم یا بهشت

و بعدش اونجا میمونیم تا زمانی که قیامت بشه ؟

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
امریکا و این شهرهایی که حجاب ندارن و دین ندارن وقتی بمیرن هم بهشت جهنم دارن..کلا حکمشون چیه

بله خدا انسان هارو مطابق عقل و چیز های که در دنیا متوجه شدن ماخذه می‌کنه 

اللهم عجل لولیک الفرج
امریکا و این شهرهایی که حجاب ندارن و دین ندارن وقتی بمیرن هم بهشت جهنم دارن..کلا حکمشون چیه

دین دارن

مثلن یهودی یا مسیحی یاارمنی 

در روز قیامت 

۷ صف از ادیان مختلف بسته میشه