دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من شنیدم زمانی که نامحرم نیست بدون حجاب هم میشه نماز خوند
من تا حالا نشنیدم این رو
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
اسلام زن ستیز نیست حالا نمونه بیار تا بتونم جواب بدم این دنیا محل آزمایشه نه پاداش دادن خداو ...
زن ستیزی برای مثال.
ارث زن نصف مرده.
شهادت زن نصف مرده.
زن همیشه اجازه اش دست شوهر و باباشه
زن بعد ازدواج نه حق اشتغال داره نه حق کار نه حق حضانت نه حق خروج از کشور. نه حق خروج از منزل بدون اجازه شوهر. شوهرش میتونه 4 تا زن و 1000 تا صیغه بگیره ولی زن اگر با یکی خیانت کنه شوهرش متونه بکشتش دیه اش رو هم نده.
شاید فرشته های مربوط به فریضه ی نماز آقا هستن و نامحرمن🤷🏻♀️
چی بگم والا
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
وضعیت الانت در نظر بگیر چقدر سخت و عیر قابل وصف وقتی خودکشی کنی عذاب سه برابر اون بهت تحمیل میشع ...
شرایط جدایی اگر بود ی لحظم نمیموندم..........خیلی جالبه برام ببیخشید اینو میگم شنیدم خود ار..... هم گناه کبیره است خودکشی هم گناه کبیره واقعا به یک اندازه ان گناه هر دوشون؟