2777
2789
پدر من سال ۹۲ فوت کرد ازش یه خونه یه طبقه موند. مادرم فروختش پول گذاشت روش یه دو طبقه ی بزرگ خرید و ...

نماز اون ها مباح هست وباید حق شما ادعا بشه مشخص کدام نقطه خونه بنام‌شماست یا نه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب منم چله گفتم

اینکار اشتباهه.

چله یعنی ۴۰ روز یه کاری رو پشت سر هم انجام بدی

وقتی پریود هستید میتونید چله زیارت عاشورا داشته باشید ولی چله هایی که نیاز به نماز دارن مانند آیت الله حق شناس نمیشه داشته باشید مگر نائب بگیرید و براتون نمازش رو بخونه..

در غیر اینصورت میتونید روزای پریود رو حساب کنید و در روزی که پاک هستید یعنی قبل از شروع پریودیتون ، دو بار در روز اون ذکر رو بخونید.

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
صیغه تا ۴ زن که در اسلام جایزه پس چرا اینقدر در جامعه دید بدی نسبت بش هست؟

چون انسان آفریده شده تا به کمال برسه نه اینکه همش سرگرم دنیا و زن و بچه باشه و اینقدر خودشو غرق دنیا کنه که دیگه جایی برای خدا تو زندگیش نمونه 

بزرگان همه می‌کند تمام اسباب و وسایل این دنیا باید مقدمه رسیدن به خدا باشه نه دور شدن

خدا این کارو حلال کرده چون یه عده ممکنه مجبور بشند در زمان قدیم هواپیمانبوده که به چند ساعت مسافرت طولانی رفت

وقتی می‌رفتند سفر دور ماه ها طول می‌کشیده 

چون ممکنه بوده دچار گناه بشند خدا صیغه رو حلال کرده 

یا مثل مختار که زن دومش یه شهر دیگه زندگی میکرد 

اللهم عجل لولیک الفرج
نماز اون ها مباح هست وباید حق شما ادعا بشه مشخص کدام نقطه خونه بنام‌شماست یا نه؟

سه دونگ به اسم مادرم. ۱ونیم هم من و ۱ونیم خواهرم. مادربزرگمم سهم داشت ولی نداد😑مادربزرگم فوت شد.  جزا ش چیه؟؟!خدا کمکش کتهه

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
امریکا و این شهرهایی که حجاب ندارن و دین ندارن وقتی بمیرن هم بهشت جهنم دارن..کلا حکمشون چیه

اگه چیزی از اسلام و دین بهشون نرسیده باشه بازخواست نمیشن .ولی اگه از دین و حجاب و ...توجیح شده باشن و انتخاب خودشون باشه ممکنه .این را استاد دانشگاهمون گفت 

ولی تعدادی را که نخوندمنگه میدارم بعد بخونم

نه عزیز.

اگر به نیت چله میخونید

باید متوالی باشه و بعد از اتمام پریودی چله تون باطله.

مثلا اگر ۷ روز پریود هستید ۷تا زیارت عاشورا دارید که باید قبل از شروع دوره با اون زیارت های قبل بخونید.

یعنی روزی دوتا زیارت.

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.

من اگه حجاب نداشته باشم ولی نماز خوان  روزه گرفته باشم به فقیر کمک کنم .تهمت نزنم به دیگران بد نکنم خدا منا پرت میکنه جهنم ؟

البته منظورم از حجاب اون یه ذره مو که از جلو روسری بیرونه

نه عزیز. اگر به نیت چله میخونید باید متوالی باشه و بعد از اتمام پریودی چله تون باطله. مثلا اگر ۷ ...

ولی من گفتم چهل روز زیارت عاشورا و دعا توسل میخونم برا شفای بیمار البته از دلم گذشت یه روز یادم رفت و ...بعد قضاش را بخونم.به نظرتون این اشکال نداره؟

من اگه حجاب نداشته باشم ولی نماز خوان  روزه گرفته باشم به فقیر کمک کنم .تهمت نزنم به دیگران بد ...

کلا هر گناهی مجازات خودشو داره

قیامت ۵۰ موقفه

هر موقف هزار ساله

شما تو یکی از موقف ها گیر کنی باید تا پاک نشدی نکن جا بمونی

اللهم عجل لولیک الفرج
ولی من گفتم چهل روز زیارت عاشورا و دعا توسل میخونم برا شفای بیمار البته از دلم گذشت یه روز یادم رفت ...

خیر این اشکال نداره.