2777
2789
عنوان

درمورد اورژانس اجتماعی(۱۲۳)هرسوالی دارید،درخدمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 41981 بازدید | 396 پست
به عنوان کودک کار معرفیش میکنیم به سازمان  حمایت مادی و مشاوره ای به خودش و خونوادش ارایه میشه ...

پس چرا اینهمه کودک کار دستفروش و زباله گرد هست؟ نوزاد های نیمه بیهوش بغل مثلا مادرهاشون؟ 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
سلام ببخشید میشه کمکم کنید من 18سالمه  نمیتونم از هرکسی کمک بگیرم هیچکس ندارم که به دادم برسه ...

عزیزم تو باید تمام تلاشتو بکنی از این محیط فاصله بگیری

ما برای هرکسی تجویز نمیکنیم از خانوادش فاصله بگیره بلکه بالعکس تشویق میکنیم با خانواده رابطه خوبی داشته باشه،ولی وقتی خانوادت تحقیرت میکنن و مدام بهت انرژی منفی میدن سعی کن زیاد باهاشون دهن ب دهن نشی،زیاد باهاشون حرف نزنی و مخالفتی باهاشون نکنی!!! یعنی هرچی میگن بگو اره همین طوره!!! هرچند میدونی خیلی جاها اشتباه میکنن ،ولی دربرابرشون سکوت کن وگرنه وضع بدتر میشه

مثلا میگی اکثرا تو اتاقتی پس فرصت خوبی داری برای درس خوندن،همه تلااااشتو بکن همه تمرکزتو بزار که یه رشته خوب و اینده دار قبول شی،فعلا تنها راه نجاتت همینه

درکنارش اگه وقت داشتی یه هنری هم یاد بگیر

حتما مرکز اورژانس اجتماعی شهرتون برو اگه امکانشو داری چون برات جلسات مشاوره رایگاه برگزار میکنن

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اکثرا جواب نمیدن. جواب هم بدن پیگیری نمیکنن.  همه ش ادا و فرمالیته است

ولی نزدیک خونه مایه بهزستی هستی که گاهی هم میبینم یه ون که روش نوشته ۱۲۳اورژانس اجتماعی تومحل درحال گردشه..البته من یباریه معتادبحالت بیهوش توپارک افتاده بودمگس روش جمع شده بودزنگ زدم گفتن فقط خانوماوکودکاروماپوشش میدیم واسه اون زنگ بزن۱۳۷

پس چرا اینهمه کودک کار دستفروش و زباله گرد هست؟ نوزاد های نیمه بیهوش بغل مثلا مادرهاشون؟ 

چون بودجه فوق العاده پایینی به اورژانس اجتماعی اختصاص میدن! مثلا به شهر ما سالانه فقط ۵۰ میلیون برای کودکان در نظر میگیرن!!!! که واقعا بااین مبلغ هیچ کاری نمیشه کرد!!!!!!

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
در درجه اول سعی در ارام سازی جو و دادن مشاورات لازم وضروری دردرجه دوم اقدامات قانونی( اگه بر فرض هم ...

شت😂😂😂😂😂😂😂😂

همش الکی ....

هیچ کمکی نمی‌کنند فقط بلدند بیاند حرف بزنند بعدشم بپیچونند 

منگ هیچ وقت نمیبخشمشون 

یه مشت علاف حقوق گیر بیکار ک فقط نمایش در میارند...

میدونی تو بهزیستی چیکار می‌کنند 

به بچه ۸ ساله میگند غذا گرم کنه بکشه جمع کنه ....

همشون بیسواد بیسواد نمایشی هستند

خدا ازشون نگذره 

زندگیمو بدتر کردند 

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
ولی نزدیک خونه مایه بهزستی هستی که گاهی هم میبینم یه ون که روش نوشته ۱۲۳اورژانس اجتماعی تومحل درحال ...

اره بحث اعتیاد هیچ ارتباطی به اورژانس اجتماعی نداره

شت😂😂😂😂😂😂😂😂 همش الکی .... هیچ کمکی نمی‌کنند فقط بلدند بیاند حرف بزنند بعدشم بپیچونند  ...

چقدم که حقوق میگیرن!

اتفاقا یکی از دلایلی که ممکنه باعث شه خیلیا وجدان کاری نداشته باشن همین حقوق پایین و بدون مزایا و بدون حق شیفته!

الان حقوق یک کارمند اورژانس اجتماعی۵/۸۰۰ بدون هیچ مزایا و حق مسکن و ... هست که هرماه پرداخت نمیشه

همشون ک اینجوری نیستن حالا مال شهرشما وجدان کاری نداشتن به همه تعمیم ندین و زحماتشونو نادیده نگیرین

خداشاهده الان همکار ما دیروز تو یه مورد همسرازاری بهش حمله شد و چاقو خورد الان بیمارستان بستریه!

ادم ناراحت میشه اینجوری میگید

چقدم که حقوق میگیرن! اتفاقا یکی از دلایلی که ممکنه باعث شه خیلیا وجدان کاری نداشته باشن همین حقوق پ ...

چاقو خورد و کارش به بیمارستان کشید و هیچ کسی پاسخگو نیست! 

یه مرکزی زیر نظر سازمان بهزیستی برای کاهش اسیب های اجتماعی گروه هدفش شامله: کودک ازاری،همسرازاری،مع ...

یه خونه نزدیک خونه فامیلم هست همیشه صدای گریه و جیغ بچه میاد  پرسیدم گفتن بابا ش عصبیه اون روز جمعه فک کنم داشت بچه رو حموم میداد اعصابم خورد شد 

بچه کوچیک نه بچه هفت هشت ساله 

یه خونه نزدیک خونه فامیلم هست همیشه صدای گریه و جیغ بچه میاد  پرسیدم گفتن بابا ش عصبیه اون روز ...

هروقت صدای جیغ و گریشو شنیدین میتونین زنگ بزنید ۱۲۳ و گزارش کودک ازاری بدین

اسم کودک ازاریو بگیرید سریع تر میان

چون بودجه فوق العاده پایینی به اورژانس اجتماعی اختصاص میدن! مثلا به شهر ما سالانه فقط ۵۰ میلیون برای ...

همین دیگه .پس نمیشه زیاد از مرکز انتظار داشت و عملا خیلی وسع و کاراییش ازونچه شما ادعا میکنید کمتره متاسفانه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
همین دیگه .پس نمیشه زیاد از مرکز انتظار داشت و عملا خیلی وسع و کاراییش ازونچه شما ادعا میکنید کمتره ...

اینکه مثلا در طول سال کلی زوج که در شرف طلاق هستن و جلوی خیلیا گرفته میشه و سازش میکنن کارایی پایینی هست؟

یا جلوی کلی اختلافات و سوتفاهمات خانوادگی گرفته میشه

یا زمینه درمان بیماران اختلالات جنسینی مخصوصا ترنس ها فراهم میشه

اینا همه اقدامات مثبتی هست درحالیکه اورژانیس اجتماعی هنوز ۳۰ سال هم نشده که تو کشور تاسیس شده،یعنی خیلی ناشناخته هست

وقتی خود دولت با اون همه ادعا هیچ غلطی نمیکنه از این مرکز هم نمیشه انتظار معجزه داشت

خشت اول گر نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج

اینهمه فقر و بدبختی وکودک کار و زباله گردی که رو گنج ذخایر ملی خابیده و الان تو فلاکت زندگی میکنه باعث و بانیش کسای دیگه ای هستن

البته نه فقط کودکان کار الان وضع هممون همینه

اینکه مثلا در طول سال کلی زوج که در شرف طلاق هستن و جلوی خیلیا گرفته میشه و سازش میکنن کارایی پایینی ...

درست میگید .کم نیست خدا قوت ولی با توجه به وسعش نمیشه امید بست حتما رسیدگی کنند .امیدوارم در آینده بیشتر و بهتر بشه 

من یکی از دوستام به گفته خودش همش میخواد بمیره یه بار هم چند تا قرص خورد و حالش خیلی بد شد ولی خوب شد حوصله هیچی که نداره دوباره هم میخواد یه کاری انجام بده واقعا هم انجام میده همش هم به خاطر درسش و سر کوفت های خانواده اش 

بهش گفتم برو پیش روانشناس میگه ازشون بدم میاد و نمیخوام گفتم در،عالم خویش خوش باش 

باید ازش فاصله بگیرم کم کم داره حال منا هم بد میکنه