2777
2789
عنوان

درمورد اورژانس اجتماعی(۱۲۳)هرسوالی دارید،درخدمتم

| مشاهده متن کامل بحث + 42030 بازدید | 396 پست
ما که هر بار زنگ زدیم ادرس گرفت و خبری نشد فک کنم سرکاریه  یا پیگیری نمیکنن خصوصا کودک آزاری

شما کدوم شهرید که انقد بی مسئولیتن

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
داری خطری میشی ها

نه کنجکاو شدم بلوچید هرمزگان چیکار میکنین

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی ک گفتی حتما تماس میگیرم.مرسی از تاپیک مفیدت

قربونت عزیزم

ان شاالله که نتیجه مثبت بگیرید

سلام‌.این اقدامات تو مراکز استان هست یا همه شهرستانا؟

سلام عزیزم همه شهرستان ها

خداقوت؛ متاسفانه بیشتر خانومها یا بچه های که مورد آزان از وجود چنین چیزهای بی خبرن. مخصوصا تو مکانهای با پیشرفت کمتر. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
خداقوت؛ متاسفانه بیشتر خانومها یا بچه های که مورد آزان از وجود چنین چیزهای بی خبرن. مخصوصا تو م ...

بله متاسفانه اورژانس اجتماعی خیلیییییی ناشناخته هست حتی خیلی از تحصیلکرده ها هم از وجود چنین ارگانی بی خبرن!

خیلی رسانه ها تو این مورد ضعیف عمل میکنن! 

سلام عزیزم همه شهرستان ها

من یه سری تماس گرفتم همش پاسکاری کردن

احتمالا شما پرسنل وظیفه شناسی هستید .

و اینکه چند سال پیش هم یه سری با همسرم رفتیم اونجا برای مشاوره .مشاوره ها خیلی سطح ابتدایی بود تو مرکز

همش حقو میداد به همسرم 

مشاور خانم بود🙄

من یه سری تماس گرفتم همش پاسکاری کردن احتمالا شما پرسنل وظیفه شناس هستید . و اینکه چند سال پیش هم ...

اتفافا من فمینستم حقو به خانم ها میدم😅

شوخی کردم عزیزم ولی خداییش ما حتی خارج از توانمونم نیرو میزاریم!من الان از پریشبه شیفتم (یک مورد کودک ازاری) خداروشکر امروز صبح بچرو قانونی دادیم ب عمش چون پیش مادرش امنیت نداشت

میگم سامانه تصمیم که برای طلاق هست هم زیر نظر شماست؟

نه عزیزم کلا موضوع طلاقو دوسالو از ما گرفتن

اتفافا من فمینستم حقو به خانم ها میدم😅 شوخی کردم عزیزم ولی خداییش ما حتی خارج از توانمونم نیرو میز ...

من ختی یه سری تماس گرفتم برای یه آقایی پیر بود ناتوان بود و کس و کاری نداشت 

گفت باید زنگ بزنی شهرداری.

اصلا وصل شد مرکز استان

من همسرم همکار شماست و واقعا درک میکنم این کار چقدر مقدسه و همیشه تو خلوت خودمون برام تعریف میکنه دا ...

میدونستی اگه بفهمن همسرت میاد خونه تعریف میکنه گزارششو میدن به حراست😅