بدون شک میتوان گفت پدیده بازی های کامپیوتری یکی از مهمترین پدیدههای عصر حال دنیای سرگرمی محسوب میشود.بازی رایانه ای یا بازی کامپیوتری Computer game یک بازی ویدئویی است که بهجای اجرا روی کنسول بازی ویدئویی ، در رایانه شخصی انجام میشود. بازیهای کامپیوتری از سال ۱۹۸۳ خصوصاً در اروپا رایج گردیدند. این بازیها از سال ۲۰۰۰ بهصورت دیجیتالی مورد انتشار قرار گرفتند و به صورت رایگان یا بهعنوان محصول تجاری عرضه میشوند.
سه دستهبندی اصلی برای بازی های ویدئویی وجود دارد: بازیهای آموزشی تعلیمی، بازیهای جدی و نهایتا بازیهای نامرتب. بازیهای جدی هدفشان بیان اطلاعات زندگی واقعی یا آموختن تجربه به شخص انجام دهندهی بازی است، مثل شبیهسازهای پرواز. بازیهای آموزشی تعلیمی راهی سرگرم کننده و تعاملی برای آموزش به کاربر ایجاد میکند، در حالی که بازی های نامرتب سهولت دسترسی، گیم پلی، و قواعد و مقررات آسان و قابل درک دارند، مثل بازی های جور کردن، چیزهای پنهان و پازلی.
- سبک اکشن
- بازی های پلتفورمی
- بازی های تیر اندازی
- بازی های مبارزه ای
- سبک نقش آفرینی
- سبک شبیه سازی
- بازی های استراتژی
- بازی های ورزشی
- بازی های بقا
- بازی های ریتمیک
- سبک ماجراجویی
متاسفانه، اکثرا بازیهای ویدئویی-کامپیوتری را بی فایده ومخرب توصیف میکنند. اصولا فکر میکنند بازی های ویدئویی اعتیاد آور، وقت تلف کن و انرژی بر هستند. و اکثر آدمها ممکن است فکر کنند بازی ویدئویی اساسا یک سرگرمی یا تفریح است، اما پژوهشهای نوین با تحلیل های زیاد خود ثابت کرده اند که افراد میتوانند از طریق انجام این بازی ها فوایدی کسب کنند از جمله در زمینهی مالی و شناختی. در اینجا، ما قصد داریم کمی بیشتر به بحث درباره فواید بازی های کامپیوتری برای قدرت درک و شناخت والدین بپردازیم و نگرانی آن ها از این موضوع را کمتر کنیم.
برای ادامه مطالب بالا به مقاله زیر مراجعه کنید:
https://nabeghesaz.com/12-reasons-to-play-a-computer-game/