2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 617164 بازدید | 6987 پست
دقیقا شرایط دختر منم مثل دختر شما بود . قد و من و همسرم هم مثل شماست و خانواده پدری عمه و مادربزرگ و ...

کار خوبی کردی نزدی چون وقتی پریود بشن و بزنی دیگه اصلا تاثیری نداره تا قبل پریود باید زده بشه و کلا این آمپول ها برای بلوغ زودرس جواب میده که بچه ها از قد ژنتیکی خودشون کوتاه تر نشن وگرنه باعث نمیشه بچه ای که ژنتیک کوتاهی داره بلندتر بشه ، مگر اینکه واقعاً کمبود هورمون رشد داشته باشه 

وگرنه کمبود نداشته باشه تاثیری ندارن 

منم دیگه به حرف علایی اعتماد کردم و دخترم فعلا زیر نظرش هست ، دختر شما باید حداقل قدش به ۱۵۶ تا ۱۵۷ برسه با توجه به قد خودت و شوهرت ، الان چنده ؟ راستی دکتر میگه صفحات رشد تا یکسال و نیم بعد از پریود بسته میشه و بچه ها کم‌کم قد میکشن ولی با سرعت خیلی  پایین 

خب پس امیدوارم شدم پس دختر من حالا حالا پریود نمیشه دکتر هم گفت خیلی مونده تا پریودی یعنی شما زمانیک ...

اره همون کاه امپول و شروع کردم 1 سال و 3 ماه قبلش سینه ش درومده بود

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پس امیدوارم شدم پس دختر من حالا حالا پریود نمیشه دکتر هم گفت خیلی مونده تا پریودی یعنی شما زمانیک ...

اره همون ماه امپول زدیم...  1 سال و 3 کاه قبلش سینه ش درومده بود

عزمزمه شما از کجا متوجه بلوغ زودرس شدید

زیر 8 سال علامت بلوغ داشتن مث برامدگی سینه و مو زائد و سن استخوانی از سن تقویمی بیشتر بودن

زیر 8 سال علامت بلوغ داشتن مث برامدگی سینه و مو زائد و سن استخوانی از سن تقویمی بیشتر بودن

مو زائد منظور از مو مثل خانم ها یا موهایی که مثل مو دست روی اندام تناسلی؟ سنی استخوانی را چطور متوجه بشم؟

مو زائد منظور از مو مثل خانم ها یا موهایی که مثل مو دست روی اندام تناسلی؟ سنی استخوانی را چطور متوجه ...

نه همون مو ادم بالغ 

مو کرکی  زیاد بخاطر پر مویی. ربطی ب بلوغ نداره

مو زائد منظور از مو مثل خانم ها یا موهایی که مثل مو دست روی اندام تناسلی؟ سنی استخوانی را چطور متوجه ...

عکس مچ دست.  وقتی که علامت بلوغ داشت دکتر می نویسه حالت عادی نیازی نییت

کار خوبی کردی نزدی چون وقتی پریود بشن و بزنی دیگه اصلا تاثیری نداره تا قبل پریود باید زده بشه و کلا ...

چون سن استخوانش بزرگتره دکتر گفت به قد ژنتیکش نمیرسه و تا 6 ماه وقت داره وصفحات رشدش بستە میشه . قد خودم 160 و همسرم 168 . دخترم 5 ماه پیش با قد 149 پریود شد و الان 152 شده با داروهای دکتر مهدی زاده در یکماه دو سانت رشد کرد. دوباره دارم بهش داروهاشو میدم ولی تغییری نکرده تا حالا.استرس من اینه که صفحات رشدش زود بستە بشه و به 155 هم نرسه. پیش دکتر فرجزاده هم براش رژیم غذایی گرفتم که قد پیکرشناسی براش 160 و قد رادیولوژیک 155 زده بود و گفت احتمالا به قد رادیولوژیک برسه

دکتر به دختر منم هیچی نداد حتی ویتامین د ولی خودم براش میخرم البته از سه سالگیش ویتامین د میدادم اوا ...

فک نکنم ویتامین د سن استخوانی رو بالا ببره دکترا میگن بلوغ زودرس باشه سن استخوانی بالا می‌ره

چون سن استخوانش بزرگتره دکتر گفت به قد ژنتیکش نمیرسه و تا 6 ماه وقت داره وصفحات رشدش بستە میشه . قد ...

من مطمعن هستم دختر شما تا ۱۶سالگی کم کم رشد می کنه و حداقل به ۱۵۶یا ۱۵۵میرسه 

دختر من خیلیییی وقته تخم مرغ و شیر لب نزده متاسفانه دیگه مجبورم قرص کلسیم بدم با کشک

متاسفانه شیر و تخم مرغ هم تو این سن براشون خیلی خوبه ولی اشکال نداره بازم مکمل بدین خوبه 

با این حال ماشاالله رشد قد دختر شما با این که آمپول می زنید عالیه الحمدلله. خدا کنه دختر منم با آمپول خوب رشد کنه و رشدش متوقف نشه سر ماه میبرم دکتر براش دعا کنید