2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598408 بازدید | 6507 پست
با قد ۱۴۲ پریود شد.. یکسال بعد پریودیش جهش قدی خوبی داشت.. حدود یازده سانت رشد کرد..ولی بعدش خیلی خی ...

قد پریودیش کم بوده اون موقع دکتر نبردین؟؟قدش میانگین خودتون شده یا نه؟؟میخام بدونم واقعا پریود زود تو قد تاثیر داره یا همش ژنتیکع؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قد پریودیش کم بوده اون موقع دکتر نبردین؟؟قدش میانگین خودتون شده یا نه؟؟میخام بدونم واقعا پریود زود ت ...

چرا عزیزم دکتر بردم.. عکس استخونی با عکس تقویمی یکی بود.. دکتر گفت رشد می‌کنه نگران نباش. ال اررژنین و چند قرص تقویتی داد ... من ۱۶۱ هستم.. باباش ۱۷۵..  الان کلاس ششمه ، با قد ۱۵۴.. خیلی دلم میخواد از من بلندتر میشد.. اما الان امیدوارم حداقل به من برسه

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
چرا عزیزم دکتر بردم.. عکس استخونی با عکس تقویمی یکی بود.. دکتر گفت رشد می‌کنه نگران نباش. ال اررژنین ...

خانواده پدریش. مث مادربزرگ یا عمش کوتاه نیستن ؟؟جالبه سن استخوانی و تقویمی یکی بوده ولی زود پریود شده

ممنون عزیزم دخترم ۱۰سالو دوماهشه تقریبا نه پریود نشده چون براش آمپول ضد بلوغ میزنم

خیلی خوبه که دیرتر پریود بشه.. خدا انشالله حفظش کنه برات... الان قدش چنده ؟

خانواده پدریش. مث مادربزرگ یا عمش کوتاه نیستن ؟؟جالبه سن استخوانی و تقویمی یکی بوده ولی زود پریود شد ...

شش تا عمه داره، همه قد بلند... ۱۶۵ به بالا.. تو خانواده ما هم من فقط کوتاهم، بقیه بالای ۱۶۴ اینا... ولی هم پدر شوهرم هم پدر خودم قد کوتاهن.. زیر ۱۷۰ هستند... مادربزرگ ها هم از هر دو طرف قد بلند..

شش تا عمه داره، همه قد بلند... ۱۶۵ به بالا.. تو خانواده ما هم من فقط کوتاهم، بقیه بالای ۱۶۴ اینا... ...

پس واقعا بلوغ زودرس تو قد تاثیر داره دخترتون باز قد می‌کشه چون سن استخوانی بیشتر نبوده

پس واقعا بلوغ زودرس تو قد تاثیر داره دخترتون باز قد می‌کشه چون سن استخوانی بیشتر نبوده

آره حتما تاثیر داره، انشالله.. حالا این قرص رو هم تهیه میکنم یه مدت میدم.. انشالله که تاثیر داشته باشه

خب حتما دختر شما سونو و آزمایش طبیعی بوده دختر من هم سونو وهم آزمایش هر دو بلوغ رو نشون میداد

توی سونو نوشته بود جوانه ی پستانی تشکیل شده و استیج ۲ هست ولی ازمایشا چیزی نشون نمی‌داد 

خواهش می کنم..عزیزم حتما باید تحت نظر پزشک استفاده بشه ..دخترتون چند سالگی پریود شدن اون موقع قدش چن ...

سه ماهه پریود شده بعد پریود شدن هم رشد داشته .دو ماه مونده یه تولد سیزده سالگیش پریود شد