من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓 یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂 برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
۱۱ ۱۲ ولی کسی که با۸ سالها کیفیت داره نباید بخاطر بالا بردن کیفیتشو خراب کنه
هر روز اینقدر نمی تونم
مثلا دیروز ۱۱ ساعت و نیم خوندم امروز ۱۰ ساعت شد
من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓 یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂 برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️
پشت کنکوری؟ توی این سه سال دبیرستان خوب خوتدی؟ مفید میخونی؟
اره پشتم
نه خوب نخوندم
چرا همه دنبال پزشکی هستن واقعا نمی فهمم یعنی همه باید پزشک بشن؟؟؟؟؟؟
کی گفته قراره همه پزشک بشن؟
گفتم من قراره پزشک بشم