2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 595795 بازدید | 6484 پست
سن استخوانی خیلی بیشتر نبوده این خیلی خوبه ..منم همون جلسه اول براش آمپول زد و همون روز براش تزریق ک ...

من فکر و خیال این کم بود دختر کوچیکترم هم بدتر شد واقعا سردرگمم دوست ندارم برای این آمپول شروع کنم واقعا نمی‌دونم چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فکر و خیال این کم بود دختر کوچیکترم هم بدتر شد واقعا سردرگمم دوست ندارم برای این آمپول شروع کنم و ...

دختر کوچیکت انگار شرایط ش خوبه  ب نظرم کاریش نداشته باش بزار روند طبیعی خودش بره 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
من مطمعنم دخترت بلند میشه هنوز بچه س خیلی جا داره برا رشدمهرسا خودش خیلی دوس داره بلند بشه تو مراسم ...

سلام عزیزم. یه سوال داشتم. دختر من ۹ سال ونیمه هست.  حدود یکساله که هم پرخاشگر و عصبی شد و بوی عرقش تغییر کرده و موهاش چرب میشه. من همون موقع آزمایش و سونو و سن استخوانی بردم. که آزمایش و سونو نرمال بود و سن استخوانی ۶ماه کوچکتر از سنش بود. موی زائد زیر بغل و ناحیه خصوصی نداره اما موهای دست و پاش در امده. من خیلی استرس بلوغ زودرس دارم چون دخترم تو بچگی خیلی داروی کورتون استفاده کرده

سلام دخترم منم همسن دختر شماست متولد 93 سینه‌اش بزرگ شدن موهای زائد کامل دراومد میترسم پریود بشه

گلم‌موهاش سیاه و‌ضخیمه ؟ اخی دختر من  کلا دستو پاهاش مو‌داره اونجاشم‌مث دستو‌پاش مو‌داره بنظرتون این موها هم مال بلوغه یا عادیه ؟

تنها و غریب و بی کس 

من خودم یازده سال و چند ماهم بود پریود شدم و قدم 164 و قد همسرم 190 هستش من هنوز دختر بزرگترم رو به ...

اوف منم دو تا دختر دارم ...خدا کنه حداقل واسه کوچیکه نگرانی نداشته باشم .بزرگه رو هم دکتر نبردم و بخدا توکل کردم . 

سن استخوانی ش بالاس خیلی ناراحتم براش قدش کوتاه بمونه خودم بلند نیستم ولی اینکه ۱۵۲ بشه خیلی خیلی نا ...

من خودم کلاس سوم یا چهارم پریود شدم:( 

قبلا از بچگی تا تمام دوره دبستان و راهنمایی جزو قد بلندترینای مدرسه بودم حتی عکس دارم ولی چون زود ب بلوغ رسیدم مادر بدبختم هم نمیدونست ک باید ببرتم پیش دکتر فکر میکرد من مدلم اینطوره ک زود پری بشم 

بعدش دیگه قدم همونقدر موند الان باز بهتره رو۱۶۵ متوقف شد 

وگرنه مادرم خ قدبلنده داییام اینا ،،. داداشم قدبلند 

کاش پیگیری میکردن قدم ادامه پیدا میکرد خیلی دوسداشتم قدبلندتر باشن

عزیزم به نظرم بجای شربت کلسیم همون قرص که عکسش رو فرستادم بخر این مدت بده برای دختر من که معجزه کرد ...

عزیزم میشه عکس قرص رو دوباره بفرستی؟ یا بگو صفحه چند هست برم ببینم 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
دختر من ۹ سال و ۵ ماهش قدش ۱۴۲ ولی سن استخوانی ۱۱ سال ..دختر من ۷سال و ۹ ماه بلوغ ش شروع شد نگران نب ...

من یه پادکست گوش دادم در مورد دختری مشابه دختر شما . حالا اسم دختر یادم نیست. در پادکست های راوی . دخترو خانوادش اینقد بهش پر بال دادن با قد کوتاهش همالیا  فتح کرده بود . الانم خارج بود زندگی خوبی داشت بچم داشت. حالا اگه بچت هم قدش رشد نکرد . محدودیت نیست. بهش پریال بده . زیاد تو‌چشش نیار محدودیت هست