2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 598485 بازدید | 6507 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی به نظر شما قد دخترم به ۱۶۰میرسه؟

به نظر من میرسه چون خوب موقعی براش آمپول زدید و خدا را شکر رشدش هم متوقف نشده اونایی که مثل دختر شما بودن رشدشون خوب بوده الان قدشون بلند شده من اطرافم میبینم پدر و مادر متوسط بودن دیدم دخترشون قدش بلند هست خودش برام تعریف کرد

به نظر من میرسه چون خوب موقعی براش آمپول زدید و خدا را شکر رشدش هم متوقف نشده اونایی که مثل دختر شما ...

پناه بر خدا عزیزم مرسی که امید میدی ..من فقط ضد بلوغ میزنم براش..هورمون نمی‌زنم 

سلام گلمخب خداروشکر که دل تو اروم گرفت بالاخرهانشالله بلندترم میشه اصلا نگران نباشربطی به زینک نداره ...

سلام عزیزم خوبین با چه رژیمی وزن دخترتون کم کردین

دختر منم ۳ کیلو باید وزنش کم بشه ولی ثابت مونده اصلا کم نمیشه

سلام عزیزم خوبین با چه رژیمی وزن دخترتون کم کردیندختر منم ۳ کیلو باید وزنش کم بشه ولی ثابت مونده اصل ...

سلام گلم ممنونم

من تمام هله هوله ها رو ممنوع کردم

از شیرینیحات چیپس و پفک تا نوشابه

غذاشو از شبی یه قاشق کم کردن شروع کردم

مثلا اگر ۱۲ قاشق برنج میخورد در حالت عادی

جندروز اول شد ۱۱ قاشق

بعد به مرور کمتر شد تا الان ۸ قاشق

اگر ورزشم کنه که عالیه

متاسفانه دختر من ورزش نمیکنه

سلام گلم ممنونممن تمام هله هوله ها رو ممنوع کردماز شیرینیحات چیپس و پفک تا نوشابهغذاشو از شبی یه قاش ...

سلام عزیزم دیشب دخترم رو وزن کردم شده ۴۸کیلو اعصابم خرابه اینقدر تو مدرسه خوراکی میخره ..اونجا بوفه داره

سلام عزیزم دیشب دخترم رو وزن کردم شده ۴۸کیلو اعصابم خرابه اینقدر تو مدرسه خوراکی میخره ..اونجا بوفه ...

سلام گلم

بهش پول نده

خوراکی سالم براش بزار از این ظرف غذاهای فلزی خوشگل بگیر ذوق کنه براش اجیل میوه اسپایس شده و‌یه ساندویچ خونگی کوچولو بزار

باید کلاس پنجم باشه درسته

یا اگر نیمه دومی باشه کلاس چهارم؟؟

سلام گلمبهش پول ندهخوراکی سالم براش بزار از این ظرف غذاهای فلزی خوشگل بگیر ذوق کنه براش اجیل میوه اس ...

عزیزم همه بچه ها پول میبرن اینم قبول نمیکنه سه تا ظرف غذا سه تا بطری فانتزی براش خریدم ولی هفته اول مدرسه ذوق داشت و خوراکی از خونه می‌برد ...متولد آبان ۹۳ کلاس چهارم چون نیمه دومیه

سلام بچها صبح تون بخیر

هفته پیش مهرسا دلدرد زیاد داشت ک فکر کردیم ویروس چون استفراغ هم کرد ولی وقتی خپب نشد من دکتر بردم سنو کرد گفت ک ی کیست داشته احتمالا ترکیده و یکم مایع ازاد دیگه چندتا دکتر زنان بردم 

خیای ترسیدم مشکلی باشه  2 بار دیگه سنو کرد گفتن مایع ازاد خفیف هست. دکتر گفت ک چون تخمدان ها داره برا پریود اماده میشه این کیست ها طبیعی فولیکول هایی ک بالغ میشه ولی ازاد نمیشه و چیز خطرناکی نیست دیگه دارو هم نداد. 2 تا هم فولیکول 19 و 17 داشت 

دکتر گفت دیکه پریودیش نزدیک..  خیلی استرس گرفتم.  حالا ماه دیگه ک تولدش میبرمش عکس مچ دستش بگیرم ببینم اوضاع ش چطور

سینهاش روز ب روز بزرگتر میشه  خیلیییییی پرخاشگر و عصبی اصلا نمیشه باش حرف زد. یهو میاد میگه نازم کنید قشنگ معلوم بهم ریخته س  فک کنم پریود بشه بهتر بشه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
من میخواستم آرژی پلاس (ال آرژنین) برای دخترم شروع کنم همراه با امپول هاش دکتر پور متعبد گقت نمیتونه ...

به دختر منم ال آرژنین نداد گفت اصلا هیچ تاثیری روی رشد قد نداره فقط امگا 3  و مولتی ویتامین داد