2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589364 بازدید | 6381 پست
ولی در نهایت اگر صفحات باز باشن و اول بلوغ باشه هرمون درمانی۵_۶ سانت میتونه کمک کنه( صحبتی بود که م ...

به منم گفت بعد پریود تاثیری نداره فقط باعث میشه زودتر به قد نهاییش برسه و صفحات رشد زودتر بستە بشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون همچنین دختر تو ...کلا پروسه سختی هست دکتر گفت دارو رو قطع کنید یک سال تا یک سال ونیم بعد پریود ...

منم اوایل بلوغ بردم دکتر دیگه ولی میگفت همه چیطبیعی داره پیش میره و نیازی به هورمون و دیفرلین نداره. بعد پریود بردم پیش پور متعبد میگفت باید اول بلوغ کاری میکردی الان بیفایده س

به منم گفت بعد پریود تاثیری نداره فقط باعث میشه زودتر به قد نهاییش برسه و صفحات رشد زودتر بستە بشن

آره چون هورمون رشد چه طبیعی و‌چه مصنوعی باعث بسته شدن صفحات رشد میشن  برای همین دیفرلین هم کنارش باید استفاده بشه و یکسال آخر قطع بشه

نمی‌دونم واقعا نگرانم خدا کنه جهش باشه ولی پریود نشه وسط امپولا

کلا شش ماه قبل از پریودی رشد کم میشه دختر شما شايد همون جهش رشدش باشه به نظر من هورمون رشدش قوی هست آمپول نتونسته جلوی رشدش را کامل بگیره شما حساب کنید قبل از آمپول قدش نسبت به سنش خیلی بلند بوده شايد اگر الان آمپول نبود بهتر از این هم رشد میکرد 

ولی چون بچه ها با هم متفاوت هستند نمیشه به طور قطعی نظر داد

دختر من که همینطور شد تو یه مدت کم 3 سانت رشد کرد بعدش دیگه متوقف شد

ببخشید این سوال و میپرسم بعد پریود رشد سینه های دخترم خیلی زیاده و فکر میکنم خیلی بزرگ شده.برای دختر شما هم رشدش سریع بود؟

ببخشید این سوال و میپرسم بعد پریود رشد سینه های دخترم خیلی زیاده و فکر میکنم خیلی بزرگ شده.برای دختر ...

دختر من سینه هاش کوچیک هست و رشد هم نداره مادر بزرگش اینطوری هست اینم همه چیزش به مادر بزرگ رفته 

الان که داروهای دکتر مهدیزاده رو بهش میدم میترسم باعث شه زودتر صفحات رشدش بسته بشه.

دیگه راهی نیست سه ماه که هیچ رشدی نداشت ولی کلا هر کاری کنی آخر عذاب وجدان داری که کاش یه کار دیگه میکردم

دختر من سینه هاش کوچیک هست و رشد هم نداره مادر بزرگش اینطوری هست اینم همه چیزش به مادر بزرگ رفته

وای مادر شوهرم سینه هاش واقعا بزرگه  .خدایا این چه بلایی بود سرم اومد 

دیگه راهی نیست سه ماه که هیچ رشدی نداشت ولی کلا هر کاری کنی آخر عذاب وجدان داری که کاش یه کار دیگه م ...

وقتی میرم مدرسه همکلاسیاش همه قد بلندن دارم دیوونه میشم خودش هم متوجه میشه  .روحیه و اعتمادبنفسش و داغون کردم

دقیقا الن میگم کاش هورمون رشد و دیفرلین و براش میزدم

من دونفر را میشناسم دوسال دیفریلین زدند و هورمون رشد ولی رشدی نداشتند مامانش میگفت فقط ۴ سانت رشد کرده که فرقی با دختر شما نداره اونا کلاس چهارم پریود شده بودند هنوز هم که کلاس ششم هستند پریود نشدند ولی رشد ندارن 

وقتی میرم مدرسه همکلاسیاش همه قد بلندن دارم دیوونه میشم خودش هم متوجه میشه .روحیه و اعتمادبنفسش و د ...

والا منم همینطور دخترم از همه ی دوستاش کوتاه تره دیگه کاری از دستمون بر نمیاد