2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست

میگم خانما من چندبار گفتم تب سنتی اما هیچ کدومتون بهش اشاره نکرد 

نظرتون چیه 

آیا خوبه منم روش اون خانم رو امتحان کنم 

ولی خوب میترسم نکنه دیگه خدایی نکرده تخمدان ها رشد نکنن 

خودشونم نیستن نظرشونو الان بگن دخترشون چی شد علائمش بکجا رسید

من تماس گرفتم با اقوام از تهران برام پوست درخت بید بفرستن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامان مهرسا الان راضی هستی از راهی ک اومدی منظورم مراحل بلوغ مهرساسبرگردی عقب بازم آمپول تاخیر رو می ...

صدرصد همین کار میکنم. چون سن خیلی کم وزن هیلی کم بلوغ شروع شد  ب جز جسمش ک داغون میشد روحش هم مطمعنا اسیب میدید چون هیچ درکی از هیج چیزی نداشت 2 ماه دیگه 12 ساله میشع خیلی عاقل تر شده میفهمه  جسمش بزرگتر شده  خودش هم میتونه کاراش و انجام بده. زیر 12 سال برا پریود ب نظرم سخت

اگ امپول نمیزدم الان 2 سال بود ک پریود شده بود 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
بسلامت عزیزم..راستی من خیلی میترسم چون دخترم وزنش زیاده نکنه آمپولو قط کنم زود پریود بشه 🥲

اگ ورزش کنه چربی بدنش کم باشه دیرتر میشه..  دیگه حداقل 1 سال طول میکشه تا پریود شدن..  تا خرداد براش تزریق کن ک 1 سال بعد پریود شد تو تابستون بیفته اذیت نشه. 

صدرصد همین کار میکنم. چون سن خیلی کم وزن هیلی کم بلوغ شروع شد ب جز جسمش ک داغون میشد روحش هم مطمعنا ...

انقد سرذوق میام سرحال میشم میبینم ی مادر ب همچین نتیجه ای میرسه خدارو هزاران باتشکر 

چون خودم تو همچین شرایط هایی بودم دعامیکزدم دکتر ی حرف امیدوارکننده بزنه 

آن شالله همه مادرا همینجوری ب نتیجه دلخواه رشد فرزندانشون برسن 

و البته عاقبت بخیریشونو ببینین

برای منم دعا کن دخترم رشد خوبی داشته باشه 

خانما بعد از قطع آمپول سونو نمیخواد از تخمدان ها ک ببینن چ وضعیتی دارن 

مثلا دکتر بگه چقد دیگه پری میشن

مامان مهرساجان بنظرت امکانش هست دخترمن بلوغش زود جلوبره 

انقد سرذوق میام سرحال میشم میبینم ی مادر ب همچین نتیجه ای میرسه خدارو هزاران باتشکر چون خودم تو همچی ...

ممنون عزیزم حتما رشد میکنه بزرگ میشه نگران نباش.قد الانشم خوبه فقط عکسمچ دستش حتما بگیر. من دخترم سنش خیلی کم بود وزنش کم بود خیلی عذاب کشیدم تا الان دیگه قدش فعلا خوبه 160 برسه ی نفس راحتی بکشم 

دکتر گردن خوردش گذاشت رفت وگرنه طبق نظرش پیش می‌رفت شاید می‌گفت ادامه بده ..دعا میکنم یه معجزه شه بر ...

قد 150 دیگه معمولا ادامه نمیدن  چون بعدش دیگه کم کم 10 سانت قد میکشن بعد قطع امپول  

ممنون عزیزم حتما رشد میکنه بزرگ میشه نگران نباش.قد الانشم خوبه فقط عکسمچ دستش حتما بگیر. من دخترم سن ...

عزیزم! دختر من عید ۱۳ ساله میشه کزنش ۴۲ و قدش ۱۶۰ دوماهه که پریود میشه البته نامرتب...من تقریبا دوسال زینک و ال ارژنین و امگا میدادم...الانم فقط ال ارژنین و ویتامین دی میخوره...بازم ادامه بدم؟ آیا بازم قد میکشه؟ من و پدرش هردو بلندیم.