2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست
آخه احساس میکنم زود داره پیش میره چون نمیخوام کنجکاوی کنم و ذهنشون درگیر کنم فعلا اصلا جلوش حرفی نزد ...

کار خوبی میکنی پیشش صحبت نمیکنی من سال اول روح و روان دخترم رو نابود کردم از بس پیشش صحبت میکردم ولی الان شکر خدا روحیش خیلی خوبه دیگه بقیش رو میسپاریم به خدا

آخه احساس میکنم زود داره پیش میره چون نمیخوام کنجکاوی کنم و ذهنشون درگیر کنم فعلا اصلا جلوش حرفی نزد ...

من چی بگم که دخترمو عذاب دادم  وقتی دخترم رو دکتر بردم ام آر ای هم گرفتن خیلی ترسیده بود دخترم گریه میکرد 😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام گلم خوبی عزیز مهرساجان خوبن دخترم ۹سال و ۸ماه شروع جوانه بوده دوماهی هست میگذره موی پرزی هم دار ...

سلام.. ممنونم

قدش که خوبه متوسط سن بلوغ ش هم خوبه سن پایین نیست  اگ عکس از مچ دستش گرفتی و سن استخوانی با سن خودش هماهنگ بود رشد میکنه

مهم سن استخوانی ک متوجه بشی چند سال دیکه برا قد کشیدن وقت داره...  دخترتون 11ونیم تا 12 سالگی پریود میشه. این دو سال خیلی مهم برا قد کشیدن با ورزش و مکمل حتما بهتر رشد میکنه

مکمل جیز بدی نیست باور کن خیلی کمک میکنه برا رشد بچها. مخصوصا کلسیم و ویتامین دی ک کمبودش مستقیم روی قد تاثیر داره

شربت کلسیم و ویتامین دی بهش بده ورزش کنه خوب بخوابه لبنیات و میوه و سبزیجات بخوره. حتما جهش رشدی خوبی هم پیدا میکنه

سنش برا اینکه بخوای بلوغش قطع کنی زیاد مگه اینکه سن استخوانیش بیشتر 2 سال از سن خودش بزرگتر باشه. ب نظرم بزار روند بلوغ ش طی بشه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
خانوما امروز دختر دوستم رو دیدم مامانش می‌گفت کلاس پنجم پریود شده خب حساب کنیم بلوغ زودرس داشته تقری ...

ی چیزی بگم 

مادران کوتاهه ۱۵۵شاید باشه بابام خوبه ولی بازم خیلی بلند نیست اما ماشالله داداشام بلند خواهرام از خودم ۵سانت بلند ترن 

من موندم چطور میشه 

بخدا مامان باباهای هستن ک بلندنیستن اما بچه هاشون انقد کشیده میشن برعکسش دیرم مادر و پدر بلند قدن اما بچه هاشون کوتاه موندن 

نمیدونم دلیلش چیه 

شایدم همون لحظه لقاح اون بچه ژنتیکی سر بالاخره یکی از طرف پدریا مادر رفته ک اینجوری میشه 

طرف فقط مادر بزرگ مادریش بلند بوده بقیشو هما کوتاه اونوقت نوه دختری ب اون‌مادر بزرگه کشیده شده ،شانسی هم هست بخدا اونوقت بیخیال این حرفا بودن 

مث ماها مدام سرشون تو حساب و کتاب قد بچه هانبوده که 

دختر بزرگم ی روز ی حرفی زد داغونم کرد گفت اصلا نفهمیدم چطوری بزرگ شدم لذتی نبردم همش اینوبخور اونو نخور زود بخواب استرس آخرشم هیچ

سلام.. ممنونمقدش که خوبه متوسط سن بلوغ ش هم خوبه سن پایین نیست اگ عکس از مچ دستش گرفتی و سن استخوان ...

سلام عزیزم خوبی گل دخترت خوبه ؟قدش این ماه اضافه شد؟؟الان چنده؟یک ساله امپولشو قط کردی درسته؟

سلام عزیزم خوبی گل دخترت خوبه ؟قدش این ماه اضافه شد؟؟الان چنده؟یک ساله امپولشو قط کردی درسته؟

سلام عزیزم  نمیدونم اصلا این چند وقت حالم خوب نبود دقت نکردم  اره 19 اذر ماه بود قطع کردم. خدا کنه سال دیگه اذرماه پریود بشه. راستش فعلا ترشح هم نداره. 

ی چیزی بگم مادران کوتاهه ۱۵۵شاید باشه بابام خوبه ولی بازم خیلی بلند نیست اما ماشالله داداشام بلند خو ...

عزیز دلم بمیرم برای دخترامون دختر منم ناخن میخوره به هرحال تاثیر منفی گذاشتیم روشون‌‌..به نظرم مامانایی که بی‌خیال ترن بلوغ بچشون دیرتر و قدشون بلندترین😄

من چی بگم که دخترمو عذاب دادم وقتی دخترم رو دکتر بردم ام آر ای هم گرفتن خیلی ترسیده بود دخترم گریه ...

من برای بزرگه ک گفتم و تاثیرات بدشو دیدم دیگه ترسیدم ب کوچیکه بگم 

منم از این کارا زیاد کردم ولی دیگه چشمم ترسیده گفتم گناه داره بچگیشوخراب نکنم تا ببینم خدایی میخواد همش نگاه آسمون میکنم تا تمام وجودم خداروصدامیزنم کمکم کن راه درستو نشونم بده 

انگار با ی نخ ب قلبم وصله کوچیکه خیلی خیلی بهم وابستس و فوق العاده حساسه 

دخترای اطرافم کلاس ششم هستن بلند و کشیده و لاغر ماشالله نازه علائم بلوغ شروع شده خوشبحالشون

من برای بزرگه ک گفتم و تاثیرات بدشو دیدم دیگه ترسیدم ب کوچیکه بگم منم از این کارا زیاد کردم ولی دیگه ...

زنده باشن دخترای گلت.پناه برخدا عزیزم خدا بزرگه .‌همه چیز رو باید بسپاری به زمان بلوغ یک شبه اتفاق نمیفته.‌من خودم اصلا فک نمی‌کردم دکتر بگه برای دخترت آمپول بزن همون روز که بردم تو یک روز سنو عکس مچ دست گرفتم سریع بردم پیش دکترش گفت فوری باید آمپول رو شروع کنی منم بی تجربه ترسیدم فک میکردم تا هفته دیگه پریود میشه همون روز آمپول رو خریدم تجویز کردم الان پشیمانم حس ترس دارم از عوارضش میترسم کلا سر در گمم حالا ما بینش پنج ماه قط کردم بعدش دوباره شروع کردم..من وسواس فکری شدیددددد دارم😢

بازم میگم به نظرم مهرسا جون بخاطر اینکه که وزنش بالا نیس پریود نشد اگر نه تا حالا شده بود

نمیدونم اخه ورزش هم میکنه همیشه.  وزنش برا شروع بلوغ 21 بود... با وزن خیلی کم بلوغ ش شروع شد