2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 589868 بازدید | 6384 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزێزم داروهای دکتر مهدی زاده رو استفاده میکنید ؟

بازم من موندم اون قرص جوشان بود یا قرص معمولی الیته نسخه الکترونیکی قرص جوشان بود ولی تو وات ک فرستاد ققط قرص بود 

میترسم بش قرص جوشان بدم 

اینقد سرش شلوغ شده ک حالا حالا ها جواب نمیده 

میگم بعد یکماه باز نوبت میگیری ازش ؟؟؟ 

سلام عزیزم ن ، فعلا شروع نکردم شما آمپول سوم و زدی ؟؟دیگه قدشو اندازه نگرفتی ؟راستی جواب آزمایش ویتا ...

منم چند روزه پیام دادم جواب نمیده 

دخترمو دیروز بردم یه طب سنتی دیگه ، اینم گفت فقط حجامت عام ، نمی‌دونم چرا بقیه میگن حجامت پشت گوش و اینا میگن نه لازم نیست .

و گفتم گذاشتمش ژیمناستیک ، گفت نه اشتباهه ورزش طولانی خوب نیست ، بجاش روزی سه تا یه ربع پیاده روی کنه ، پشت هم نباشه و وسطش استراحت باشه بهمراه شادی بچه گونه . کلا موافق کلاس نبود .

دکتر به دختر منم ارژی پلاس داد دو دلم بدم یا ندم 

منم چند روزه پیام دادم جواب نمیده دخترمو دیروز بردم یه طب سنتی دیگه ، اینم گفت فقط حجامت عام ، نمی‌د ...

ورزش اگه ۷ روز هفته حرفه ای بخواد کار کنه بده سه روز تو هفته اشکال نداره ک همه میگن خوبه

سلام عزیزم ن ، فعلا شروع نکردم شما آمپول سوم و زدی ؟؟دیگه قدشو اندازه نگرفتی ؟راستی جواب آزمایش ویتا ...

بله دیروز زدم و جواب آزمایش ویتامین دی 30 بود به دکتر گفتم گفت حتما نتیجه آزمایش اول قبل آمپولها اشتباه بوده. یک هفتە س داروها رو مرتب نمیدم و تغییری هم ندیدم. حس میکنم دخترم دیگه رشد نمیکنه الان سه ماهه نیم سانت اونم  اگه قدش و اشتباه نگرفته باشم رشد کرده. معمولا دخترا ماههای اول بعد پریود خوب رشد میکنن و دیگه کم میشه ولی دختر من اصلا رشد نکرد

بازم من موندم اون قرص جوشان بود یا قرص معمولی الیته نسخه الکترونیکی قرص جوشان بود ولی تو وات ک فرستا ...

آره هفته دیگه نوبت میگیرم و میگم تغییر نکرده . با هردکتری صحبت کردم میگن در بهترین حالت 6 ماه دیگه صفحاتش بازه و دخترم پاییز و زمستان اصلا رشد نمیکنه . تا بهار هم که بسته میشه و دیگه همون 150 میمونه

بله دیروز زدم و جواب آزمایش ویتامین دی 30 بود به دکتر گفتم گفت حتما نتیجه آزمایش اول قبل آمپولها اشت ...

عزیزم دختر منم نا ۴،ماه بعد پریود رشد نداشت تا هورمون رشد زدم رشدش خوب شد شاید هورمون رشدش کمه

عزیزم دختر منم نا ۴،ماه بعد پریود رشد نداشت تا هورمون رشد زدم رشدش خوب شد شاید هورمون رشدش کمه

بعد داروها آزمایش میگیرم . دکتر میگفت هورمون رشدش کم نیست حالا نمیدونم به خاطر وزنش میگفت یا چی؟