2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 590268 بازدید | 6399 پست
مگه این دکتره خودش آزمایش هورمون رشد ننوشته بود؟ هجده ماه ۵ سانت کم هست اگر هورمون رشدش کم باشه همین ...

نه اونو یکی دیگه نوشت ک فقط کودکان بود ، چون شهر ما فقط دو تا غدد داره رفتم پیش اون ک معرفی نامه بده تا این ببینه وگرنه نمیدید .

هورمون رشدشم اشتباه گرفتن چند تا آزمایشگاه پرسیدم وقتی قرص کلونیدین میدن قند افت میکنه دیگه نباید چیزی جز آب بخوره.در واقع با افت قند آزمایش تحریکی هورمون رشد رو  میگیرن .

حالا اینا قرص دادن و باز بهش شکلات و آبمیوه دادن !!! 

نه اونو یکی دیگه نوشت ک فقط کودکان بود ، چون شهر ما فقط دو تا غدد داره رفتم پیش اون ک معرفی نامه بده ...

اگر اشتباه باشه که هیچ 

ولی آزمایشگاه کارشون اینه مگه میشه اشتباه کنن 

ببریدش پیش همون که نوشته تا آزمایش را ببینه اگر دکتر گفته اشتباهه که دیگه هیچ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جهش رشد بَده تو 9سالگی؟

نه تو 9 سالگی بد نیست  .. جهش رشد دخترم  تو 8 سالگی شروع شده بود و تا ده سالگی پریود میشد و بعدش دیگه رشد ش شاید تمام میشد یا خیلی کم تر میشد  

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
عزمزمه شاید اگه آمپول نمیزدی باز پریود نمیشد مثل الان ک میگی هنوز بعد یکسال نشده خونی چیزی دیدی لکه ...

نه دیگه میشد حتما سینه هاش 1 سال و 3 ماه بود رشد کرده بود. سنو رحم تخمدان گرفتیم  ازمایش هورمونی  انجام داد بدنش معلوم بود مبخواست پریود بشه..  وزنش ک کم بود تا حالا نشده البته ورزش هم انجام میده. به نظرم بی تاثیر نبوده 

نه تو 9 سالگی بد نیست .. جهش رشد دخترم تو 8 سالگی شروع شده بود و تا ده سالگی پریود میشد و بعدش دیگ ...

سلام عزیزم خوبی میگم نگران دخترمم چرا این سه ماه ماهی یک سانت قد کشیده خب این میشه جهش ..آخه امپولا رو گذاشتم یخچال نکنه فاسد شدن اثر نکردن ..دخترم یهو پریود نشه

عزمزمه شاید اگه آمپول نمیزدی باز پریود نمیشد مثل الان ک میگی هنوز بعد یکسال نشده خونی چیزی دیدی لکه ...

2 سال از اولین رشد سینه ک بگذره معمولا پریود میشه. حالا ممکن وزنش کم باشه یکم تاخیر بیفته...  

راستی دخترم کلاس تکواندو میره3 روز در هفتهممکنه به رشد قدش، صدمه بزنه؟؟ یا خوبه براش؟

نه فکر نکنم مشکلی باشه دختر منم رزمی کار میکنه چند سال انشالله مشکلی پیش نمیاد

سلام عزیزم خوبی میگم نگران دخترمم چرا این سه ماه ماهی یک سانت قد کشیده خب این میشه جهش ..آخه امپولا ...

سلام خوبی شماــ نه بابا اخه این چه فکرهایی میکنی..  این امپول اگ قطع هم کنی تا 1 سال تاثیرش تو بدنش میمونه بعدش هم جهش ندارن دیگه...  چند ماه قد نکشیده احتمال خیییلی زیاد کمبود کلسیم یا چیز دیگه ای داشته. ای مدت بهش بیشتر رسیدگی کردی رشدش دوباره خوب شده... 

سلام خوبی شماــ نه بابا اخه این چه فکرهایی میکنی.. این امپول اگ قطع هم کنی تا 1 سال تاثیرش تو بدنش ...

ممنون عزیزم..پس دختر من که قبل امپولا هم جهشی نداشته تکلیفش چی میشه یعنی هیچ جهشی نخواهد داشت 😢بخدا خودمو دیوانه کردم ضربان قلبم بالاس فشارم با دارو کنترل نمیشه از بس حرص میخورم یه مدت خوب بودم عااا ولی الان نه باز ذهنم درگیره

ممنون عزیزم..پس دختر من که قبل امپولا هم جهشی نداشته تکلیفش چی میشه یعنی هیچ جهشی نخواهد داشت 😢بخدا ...

بخدا دخترت قدش عالیه از مهرسا موقعی این سن بود قدش بیشتر...  جهش رشد شاید بعدقطع  امپول داشته نداشته باشه ولی اهسته اهسته به اون قد اصلی ش میرسه همبن ک صفحاتش باز باشه بسته نشه خیلی خوب .... 

نه تو 9 سالگی بد نیست .. جهش رشد دخترم تو 8 سالگی شروع شده بود و تا ده سالگی پریود میشد و بعدش دیگ ...

مامان مهرسا بنظرتون اندازه گیره من خطا داره یا برای مطبم خطا داره 

دوسانت اختلاف زیاده.

من تو خونه میگیرم بارها132

دوبار تو مطب گرفتن 133و 8میل بود.

گیج شدم

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
قد 155 هنوز پریود نشده مامان مهرسا سه با کاربری جدید هستن همین صفحه هم هستن

خب خداروشکر پس ان شاءالله ۱۶۰ رو رد میکنه دخترشون 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
مامان مهرسا بنظرتون اندازه گیره من خطا داره یا برای مطبم خطا داره دوسانت اختلاف زیاده.من تو خونه میگ ...

متر پارچه ای همش خطا داره فقط فلزی دقیق  من از این فلزی ساختمانی ها گرفتم...  پارچه ای چون جمع میشن کمتر نشون میده

بخدا دخترت قدش عالیه از مهرسا موقعی این سن بود قدش بیشتر... جهش رشد شاید بعدقطع امپول داشته نداشته ...

من دکتر قبول نکرد، عکس بنویسه و ببینیم وضعیت صفحات استخوانیش چطوریه

الان هممون اینقدر حرص میخوریم اما

ان شاءالله یه روزی، به دغدغه ی این روزهامون میخندیم